Reclame- of promotievlaggen, ook beachflags genoemd, zijn een uitstekende toevoeging aan elke promotiestand. Dankzij een grote reclameoppervlakte maar kleine afmetingen voor vervoer zijn reclamevlaggen of beachflags een perfect promotiemiddel dat gebruikt kan worden in combinatie met onze vouwtenten of professionele partytenten.

De mast bestaat uit aluminium buizen die beter bestand zijn tegen windstoten dan buizen gemaakt van kunststof. De vlag is vervaardigd uit een stevige polyester stof en digitaal bedrukt. Sublimatiedruk zorgt voor bijna 100% kleuropname en de hoogste graad van kleurverzadiging. Modellen Rider M en Flyer M kunnen ook worden gemaakt van 2 lagen microvezels gescheiden door een black-out, die de doorschijning van afbeeldingen naar de andere kant verhindert. Voor onze veeleisende klanten bieden wij een breed gamma aan maten en vormen van reclamevlaggen en beachflags.

Dankzij ons grote aanbod aan accessoires kunnen onze klanten een keuze maken tussen verschillende mogelijkheden om een reclamevlag of beachflag te verankeren. Onze rotatiehouders bieden veiligheid als er veel wind staat en zorgen ervoor dat de beachvlaggen altijd goed zichtbaar zijn.

Belangrijke informatie

UITSTEKENDE BEDRUKKING DMV SUBLIMATIE
De reclamevlaggen en beachflags worden dmv de sublimatietechniek bedrukt met bijna 100% kleuropname en de hoogste graad van kleurverzadiging.
MAKKELIJK TE REINIGEN
Onze bedrukte promotievlaggen en beachflags kunnen worden gewassen op 30 graden. De details omtrent reiniging en onderhoud van onze stoffen vind je in de downloads onderaan deze pagina.
Kleine transportafmetingen
De masten met vlaggen worden verpakt in duurzame draagtassen met een ritssluiting. De lengte van de tas is 129cm.
BREED GAMMA AAN HOUDERS/ VOETEN
Wij bieden een breed gamma van beachflag houders aan afhankelijk van de ondergrond waarop de reclamevlag of beachflag wordt gebruikt. In een rotatiehouder draait de beachflag mee met de wind.
Dubbelzijdige afdrukken
Modellen Rider M en Flyer M kunnen ook worden gemaakt van 2 lagen microvezels gescheiden door een black-out, die de doorschijning van afbeeldingen naar de andere kant verhindert.

Technische details

Beachflags
modelRider SRider MRider LHussar SHussar MFlyer SFlyer MFlyer LFlyer XL
afmetingen vlag80 × 160 cm80 × 250 cm80 × 350 cm80 × 183 cm80 × 275 cm90 × 135 cm90 × 235 cm90 × 330 cm90 × 430
hoogte mast200 cm310 cm420 cm223 cm335 cm175 cm280 cm390 cm497 cm
dubbelzijdige afdrukken
Rider – beachflag modellen
Rider – beachflag modellen
Hussar – beachflag modellen
Hussar – beachflag modellen

Flyer – beachflag modellen
Flyer – beachflag modellen

Kleurenpalet

De beachflags en reclamevlaggen kunnen worden voorzien van elke kleur en elk grafisch design dat dmv sublimatie wordt geprint met bijna 100% kleuropname en de hoogste graad van kleurverzadiging.
sublimation
Kruisvoet met rotator
Kruisvoet met stalen of PVC rotator zorgt voor een goede stabiliteit van reclamevlaggen en beachflags. In de rotatiehouder draait de beachflag mee met de wind.
ECO grondplaat met rotator
Grondplaat vervaardigd uit gerecycled rubber met stalen of PVC rotator. Gewicht 5,8kg. Afmetingen 32x32cm.
Grondplaat met handvat
Met stalen of PVC rotator. Gewicht 5,5kg. Afmetingen 30x40 cm.
Pen met stalen rotator voor XL masten
Speciaal ontworpen voor zachte ondergrond. Afmetingen - 50x5x3 cm. Gewicht - 1kg
Opvouwbare 'lichte' basis met stalen rotator
Speciaal voor S-, M- en L-masten en voor gebruik in gebouwen. Buiten met zandzakken. De basis heeft 10 mm gaten voor verankering (geen pinnen inbegrepen). Buiten met zandzakken. De basis heeft 10 mm gaten voor verankering (geen pinnen inbegrepen). De lengte van het langere been - 75 cm. De lengte van het kortere been - 61 cm. Hoogte - 19 cm. Gewicht met rotator - 2,4 kg.
Opvouwbare 'lichte' met stalen as
Speciaal voor S-, M- en L-masten en voor gebruik in gebouwen. Buiten met zandzakken. De basis heeft 10 mm gaten voor verankering (geen pinnen inbegrepen). De lengte van het langere been - 75 cm. De lengte van het kortere been - 61 cm. Hoogte - 16 cm. Gewicht - 2 kg.
Rubberen grondplaat met rotator
Rubberen grondplaat met stalen of PVC rotator. Gewicht 12kg. Afmetingen 46x41cm en dikte 6 cm.
Gewichtzak
Voor een betere stabiliteit van de beachflag. Wordt op de grondplaat of kruisvoet gelegd. Gewicht 10kg.
Kruisvoet
Stalen kruisvoet zonder rotator. Gewicht 3,3kg, afmetingen 50x50 cm.
Stalen grondboor met rotator
Stalen grondboor met rotator. Lengte 67cm. Gewicht 1,7kg. Een eenvoudige en effectieve manier om een reclamevlag of beachflag te verankeren.
Grondpin met stalen rotator
Stalen grondpin voor zachte ondergrond voorzien van rotator die het mogelijk maakt dat de beachflag meedraait met de wind.
Stalen grondpin
Stalen grondpin voor zachte ondergrond is de eenvoudigste beachflag houder. Lengte 60cm. Gewicht 1,6kg.

Aangeraden producten

Mitko Octa Pro Big shock

Octa Pro

Leżak reklamowy MITKO

Ligstoelen

Płotek reklamowy

Reclamehekken