Advertentiepiramides

Advertentiepiramides zijn een mobiel advertentiemedium. Dankzij hun opvouwbare ontwerp kunnen ze gemakkelijk worden vervoerd en opgeborgen. De piramidewanden zijn gemaakt van lichtgewicht HDF-plaat bedekt met duurzaam geïmpregneerd polyesterweefsel. Deze eigenschappen maken de piramides tot de ideale promotiemiddelen voor zowel kleine als grote evenementen. De Pyramide staat stabiel en kan eenvoudig met behulp van een ring aan de ondergrond worden vastgezet

Gemakkelijk transport

Snelle montage

Dubbelzijdig printen

Uitstekende afdrukkwaliteit

RECLAMEPIRAMIDE MET DUBBELZIJDIGE BEDRUKKING

De piramide kan in twee richtingen worden gevouwen. Dit betekent dat u twee verschillende afbeeldingen op de stof kunt plaatsen en deze afhankelijk van uw wensen kunt vouwen om een andere reclameboodschap te presenteren.

Profiteer van de originele vorm van de piramide en plaats een interessante afbeelding op elke kant. Het kan een samenhangende compositie zijn of juist het tegenovergestelde: één muur, één reclameboodschap. Wat u ook kiest, wij maken het ontwerp en produceren de piramide naar uw wens. Neem hem eenvoudig mee naar elk evenement en presenteer uw merk waar u ook staat.

ZIE DE PIRAMIDE MET UW ONTWERP!

Benieuwd hoe een Piramide met uw logo eruit zou kunnen zien?
Vraag een gratis proefontwerp aan.

UNIEK MOBIEL RECLAMEMIDDEL

Opvouwbaar ontwerp
gemakkelijk transport en opslag
Snelle montage
verbinding van wanden door magneten die in de randen zijn genaaid
Verankering
door een halve ring die in een van de onderzijden is genaaid
Originele reclameboodschap
met behulp van 3 zijden van de piramide kunt u interessante afbeeldingen ontwerpen
Dubbelzijdig bedrukt
elke zijde van de piramide kan worden bedrukt met een andere afbeelding
Slijtvaste afbeeldingen
met duidelijk verzadigde kleuren, bestand tegen UV-straling

Technische details

Afmetingen opgebouwd 61 x 30 x 69 cm
transport afmetingen 62 x 71x 3 cm
gewicht 1,9 kg

Stoffen en prints

Polyester 240 g/m2

Bestel uw stof in elke gewenste kleur of kies een kleur uit het palet van 20 kleuren hieronder. De oorspronkelijk geverfde stoffen hebben aan beide zijden dezelfde kleur en de prints worden door middel van zeefdruk op hun oppervlak aangebracht. Wilt u uw omslag een andere kleur geven, dan kunnen wij deze digitaal voor u maken.

Digitaal printen gebeurt door middel van sublimatie of harsdruk op wit polyester. De onbedrukte zijde van de omslag blijft wit. Het 240 g/m2 weefsel is dubbel geïmpregneerd, wat betekent dat de coating van dit polyester beschermt tegen lekkage tijdens de regen.


sublimation
Lees hier meer over afdrukmethoden - download de printhandleiding