Vouwtenten

MITKO

Express tenten kunnen als een expositieruimte voor promotie materialen van het bedrijf worden gebruikt. Het lichtgewicht en aluminium frame betekent, dat twee mensen voldoende zijn, om ze te monteren. De schaarconstructie klapt in slechts 60 seconden uit en zal tijdens korte evenementen werken. Onze aanbod omvat 4 series MITKO express tenten in versies van 16 maten: van tenten voor standaard gebruik via producten die voor frequent en intensief gebruik zijn ontworpen tot innovatieve constructies met ingebouwde LED-verlichting, die prestigieuze evenementen zijn gebruikt.

Vergelijking van de technische eigenschappen

Vouwtenten
model Mitkotent Classic Mitkotent Premium Octa Pro Octa Pro LED
voetprofiel
30 x 30 mm

40 × 40 mm

diameter 50 mm

diameter 50 mm
schaarprofiel
30 x 15 mm

30 × 15 mm

35 × 15 mm

35 × 15 mm
montagesysteem Easy-Hold accessoires
verbinding zijwanden klittenbandsluitingen ritssluitingen ritssluitingen ritssluitingen
bevestiging zijwanden aan constructie klittenbandbinders riemen met plastic ringen riemen met plastic ringen riemen met plastic ringen
garantie 3 jaar 5 jaar 5 jaar 5 jaar

Matentabel

Vouwtenten
Mitkotent ClassicMitkotent PremiumOcta ProOcta Pro LED
1,5 x 1,5
2 x 2
2 x 3
2 x 4
2,5 x 2,5
2,5 x 5
3 x 3
3 x 4,5
3 x 6
3,5 x 3,5
3,5 x 5,25
4 x 4
4 x 6
4 x 8
5 x 5
6 x 6
Mitkotent Classic Mitkotent Premium Octa Pro Octa Pro LED

ZIE UW EKSPRESS TENT

Vraag u uw af, hoe een tent met het logo van uw bedrijf eruit zou kunnen zien?
Bestel een gratis en vrijblijvend tentontwerp.
Express tenten zijn het meest populaire type van de commerciële tenten. Ze diversifiëren evenementen met hun kleuren en trekken de ogen van bezoekers. Ze zijn een belangrijk onderdeel van merk- of productpromotie en samen met andere evenementaccessoires, zoals reclamevlaggen, rollups of stoelen (poefs, leunstoelen, zitkubussen) vormen een reclamecampagne.

De voordelen van express tenten zijn onder andere: eenvoudige bediening bij het uitvouwen en opvouwen, solide en lichtgewicht aluminium constructie, elegante en duurzame hoes die als reclamemedium kan worden gebruikt. Afhankelijk van de behoeften en creativiteit van de eigenaar zijn express tenten vooral als handels- en serviceruimte, zakelijke ontmoetingsplaatsen, informatiepunten, enz. gebruikt. Goed ontworpen grafiek, zal van de afdruk op de tent een perfect functionerende advertentie maken en de tent zelf een reclamedrager.

We produceren express tenten in vier versies:Mitkotent Classic, Mitkotent Premium, tent Octa Pro (tenten op achthoekige profielen) en tentOcta Pro LED (tenten met ingebouwde LED-verlichting). Alle constructies hebben een verstelbare ingangshoogte. Het dak en de wanden zijn van sterk, waterdicht polyester gemaakt. Alle elementen van de tent zijn in speciale hoezen, voor eenvoudige opslag en transport, verpakt.