Express tent 3x3

Namiot ekspresowy MITKO 3 x 3
Voor montage zijn 2 personen voldoende

Voor montage zijn 2 personen voldoende

Constructie kan in 60 seconden demontabelen

Constructie kan in 60 seconden demontabelen

Creëert dak boven oppervlakte 9 m²

Creëert dak boven oppervlakte 9 m²

Het is geschikt voor 27 personen

Het is geschikt voor 27 personen

Express tent 3x3 is een populair maat van evenementententen. Deze maatversie is verkrijgbaar in alle MITKO-productseries: Octa Pro en Octa Pro LED. Ze worden als tenten voor beurzen, commerciële en reclame gebruikt. Alle MITKO-tenten hebben een aluminium constructie en een ingebouwd Easy-Hold-systeem, waarmee accessoires rechtstreeks op de constructie kunnen worden gemonteerd (in de Mitkotent Premium-serie werd het Easy-Hold-systeem ook op de stokken van de tent gebruikt, waardoor profielen aan halve wanden en tops zonder extra houders kunnen worden opgehangen).

ZIE UW EKSPRESS TENT

Vraagt u zich misschien af hoe een vouwtent met het logo van uw bedrijf eruit zou kunnen zien? Bestel een gratis en vrijblijvend tent ontwerp.

AFMETINGEN VAN TENTEN 3x3 VERKRIJGBAAR IN SERIES:

model Octa Go Octa Optima Octa Pro Octa Pro LED
voetprofiel
⌀ 43 mm

⌀ 48 mm

⌀ 54 mm

⌀ 54 mm
montagesysteem accessoires Easy-Hold systeem – bevestiging direct aan constructie Easy-Hold systeem – bevestiging direct aan constructie Easy-Hold systeem – bevestiging direct aan constructie Easy-Hold systeem – bevestiging direct aan constructie
verbinding zijwanden klittenband / ritsen klittenband / ritsen klittenband / ritsen klittenband / ritsen
bevestiging zijwanden aan constructie klittenbandbinders / riemen met plastic ringen klittenbandbinders / riemen met plastic ringen klittenbandbinders / riemen met plastic ringen klittenbandbinders / riemen met plastic ringen
garantie 3 jaar 4 jaar 5 jaar 5 jaar
geïntegreerde LED-verlichting

Stoffen en prints

Voor de productie gebruiken we weefsels die bestand zijn tegen scheuren en mechanische beschadigingen. We gebruiken stoffen die bestand zijn tegen scheuren en mechanische schade voor de productie. We gebruiken ook brandwerende en UV-bestendige stoffen.

U kunt de stofl van MITKO-tenten bestellen in een kleur gekozen uit de volgende 20 stofkleuren. Een breder scala aan mogelijkheden geeft u een keuze uit bekledingen met digitale bedrukking. Hiermee kunt u uw tent personaliseren - we maken de hoes in de kleur van uw keuze en plaatsen er unieke afbeeldingen op (bijv. Uw logo).
black
white
dark gray
gray
ecru
beige
brown
yellow
orange
fluor. orange
red
dark red
violet
light blue
blue
storm blue
light green
green
dark green
camouflage
sublimation
Lees hier meer over afdrukmethoden - download de printhandleiding