Reclame kubussen

Reclamekubussen zijn een zeer praktisch type reclame stoel. Je kunt ze op twee of zelfs drie manieren gebruiken! Afhankelijk van uw wensen kunnen de bedrukte kubussen zowel als zitplaats als tafel worden gebruikt. Als u besluit om het Origami-model te kiezen, kunt u de kubus bovendien gebruiken als een doos voor het opbergen van uw spullen of marketinggadgets tijdens een evenement. In ons aanbod vind je kubussen die van elkaar verschillen door maat, soort vulling en bekledingsstof.

Verschillende soorten kubussen

Eenvoudige reiniging van de hoes

Reclame en functionaliteit

Uitstekende afdrukkwaliteit

De kracht van bedrukte kubussen

Vanwege hun verschillende toepassingen kunnen reclame kubussen worden omschreven als een 2-in-1 product (een tafel en een stoel), en in het geval van Origami-kubussen zelfs 3-in-1 (extra gebruik als opbergdoos). Dat is niet alles ! Bij het kiezen van kubussen kunt u beslissen over het type vulling, evenals de bekledingsstof. Keuze uit polyester of PVC hoezen. U kunt ook beslissen of u wilt dat uw kubussen een zachte of harde vulling hebben (een harde vulling wordt aanbevolen als u wilt dat uw kubus een tafel is en niet alleen een stoel). Ons aanbod omvat kubussen in twee formaten: 40x40x40 en 50x50x50. Als je een "wow-effect" wilt creëren op de gasten van je evenement, gebruik dan de kubussen om een ​​muur in de vorm van een puzzel te maken - tot 6 foto's om te rangschikken!

Zie je reclame kubus

Vraagt ​​u zich af hoe kubus met uw logo eruit zou kunnen zien?
Vraag een gratis en vrijblijvende ontwerp aan

FUNKCJONALNE KOSTKI REKLAMOWE

Tafel of stoel
advertentiekubussen kunnen verschillende doelen hebben, afhankelijk van uw behoeften
Harde of zachte vulling
beslis of je een zachte sponsvulling of een harde polystyreenvulling verkiest
Een manier om op te slaan
origami kubusmodel zal je dienen als tafel, stoel en ook als opbergdoos
Grote advertentieruimte
gebruik de 6 zijden van de kubus, die u kunt voorzien van uw reclame uiting
Originele reclameboodschap
print de omslag van de kubussen zodat ze een puzzelachtige muur vormen
Slijtvaste afbeeldingen
met duidelijk verzadigde kleuren, UV-bestendig

Technische details

model maat gewicht piepschuim schuim
Kubus 40 40x40x40 cm 1,5 / 2,4 kg
Kubus 50 50x50x50 cm 2,5 / 4 kg
Kubus Origami S 40x40x40 cm 3,5 kg
Kubus Origami M 50x50x50cm 4,5 kg

Kleurenpalet

Voor de productie van kubussen gebruiken we weefsels die bestand zijn tegen scheuren en mechanische schade. We gebruiken ook brandvertragende stoffen en stoffen met een verhoogde UV-bestendigheid. De bekleding van de stoelen van dubbel geïmpregneerd polyesterweefsel is digitaal bedrukt met de sublimatietechniek. PVC-omslagen worden bedrukt met de solventtechniek en vervolgens gecoat met een speciaal laminaat, dat de weerstand van prints tegen UV-straling verhoogt en ze beschermt tegen beschadiging. Beide methoden garanderen een uitstekende kleurverzadiging en geen vegen van de afdruk - uw logo, belettering of andere afbeeldingen hebben duidelijke afdrukranden. Door te printen kunt u uw kubus personaliseren - wij maken de omslag in de kleur van uw keuze en plaatsen er een unieke afbeelding (bijv. uw logo) op.
sublimation