Hoe te bestellen

MITKO doet er alles aan om bestellingen altijd op tijd te leveren. Wij kunnen binnen de kortste tijd graag voor je een offerte voorbereiden zodat je kunt beslissen of je een bestelling bij ons wilt plaatsen. Bereid antwoorden voor op de volgende vragen die wij meestal aan onze klanten stellen.
1

VOOR WAT VOOR EVENEMENTEN EN WANNEER WIL JE ONZE PRODUCTEN INZETTEN?

Afhankelijk of je aan een rally of een beurs deelneemt of je gewoon een mobiel verkooppunt nodig hebt, zullen wij voor je de meest geschikte en in de genoemde branche de meest populaire reclamemiddelen uitzoeken.

2

HOE GROOT IS DE OPPERVLAKTE WAAROP JE ONZE RECLAMEMIDDELEN GAAT GEBRUIKEN?

Als wij de oppervlakte weten, kunnen wij de juiste grootte van een vouwtent en de accessoires voorstellen.

3

HOEVEEL KEER PER JAAR GA JE ONZE RECLAMEMIDDELEN GEBRUIKEN?

Afhankelijk van de gebruiksfrequentie zullen wij je onze versterkte Premium of Classic vouwtenten aanbieden.

4

BESCHIK JE OVER BESTANDEN MET BEELDEN OF EEN GRAFISCH DESIGN VOOR JE PROMOTIEMIDDELEN?

Wij kunnen je bestelling sneller realiseren als je eigen grafische bestanden hebt. Onze adviseurs zullen je informeren over de aanleverspecificaties van de grafische bestanden die voor het ontwerp worden gebruikt. Wij zullen je op de hoogte houden van elke etappe in het ontwerpproces.

5

HOEVEEL WANDEN HEEFT DE VOUWTENT NODIG?

Elke vouwtent kan je met een willekeurig aantal wanden bestellen. Het is belangrijk dat je weet hoeveel wanden je nodig zult hebben. Onze adviseurs zullen prijzen opgeven voor alle elementen van de vouwtent.

6

HOEVEEL PERSONEN ZULLEN DE VOUWTENT OPZETTEN?

Afhankelijk van het aantal personen die een vouwtent zullen opzetten, kunnen wij onze klanten kleinere of grotere vouwtenten aanbieden. Bij de grotere maten zijn er meerdere personen nodig om een vouwtent op te zetten ivm het gewicht en de grootte van de tent.

7

OP WELKE MANIER WORDEN DE RECLAMEMIDDELEN VERVOERD?

Daar moet je nog voor de bestelling over nadenken. Als je dit niet doet, kan er gebeuren dat een grotere vouwtent die je wilt aanschaffen helemaal niet in je auto past.

8

OP WELKE ONDERGROND WORDEN DE RECLAMEMIDDELEN GEBRUIKT? OP BETON, OP HET GRAS?

Deze informatie helpt ons om juiste accessoires voor je reclamemiddelen te kiezen. Het type ondergrond bepaalt op welke manier de vouwtent verankerd en beschermd wordt tegen windstoten. Dit kan gebeuren dmv scheerlijnen of gewichten die tot aanvullende accessoires behoren. Het type ondergrond is ook van belang als het om de vouwtentkeuze gaat. Afhankelijk van je behoeftes kan je voor het versterkte Premium profiel of het goedkopere smallere Classic profiel gaan.

ALS JE ONS VAN DE BOVENGENOEMDE INFORMATIE VOORZIET, KUNNEN WIJ SNELLER EEN OFFERTE MAKEN EN JE BESTELLING REALISEREN.