RECLAMETENTEN

RECLAMETENTEN

Vouwtenten

Vouwtenten zijn de meest populaire type van promotie- en reclametenten. Het grootste voordeel van deze type commerciële tenten is een snelle en eenvoudige montage. Onze stabiele aluminium constructies bevatten geen losse elementen. Ze zijn in grijze poedercoating.
RECLAMETENTEN

Jehlan startenten

De Jehlan stertenten, startenten of starshade tenten zijn promotietenten voor veeleisende klanten. Tot de grootste voordelen van deze vouwtenten behoren een unieke vorm en een grote reclameoppervlakte. Het tentdoek van de Jehlan starshade tenten is vervaardigd uit waterdicht, scheurbestendig en slijtvast plyester. De zijwanden van de vouwtent worden dmv ritssluitingen gekoppeld aan het dakzeil. De Jehlan stertenten worden dmv de sublimatietechniek full colour bedrukt waardoor elk grafisch ontwerp op de tentstof kan worden geprint.
RECLAMETENTEN

Dome tenten

Dome koepeltenten zijn vooral bedoeld voor klanten voor wie originaliteit en innovatieve oplossingen voorop staan. De Dome reclametent heeft de plattegrond van een vijfhoek en een koepelvormig rond dak waardoor deze tent zich onderscheidt van de standaard oplossingen. De constructie van de Dome tent is vervaardigd uit aluminium profielen met een diameter van 45mm. Een goed verankerde en beveiligde tent kan windstoten van tot 100 km/h aan en voldoet aan de strenge eisen van de norm PN-EN 13782:2015-2007.

Event accessoires

Event accessoires

Reclameparasols

Chronią przed słońcem i opadami deszczu, a ich poszycie to dobre miejsce na prezentację logotypu firmy. Parasole reklamowe to bardzo popularny i skuteczny nośnik reklamy, który dzięki aluminiowej konstrukcji cechuje się niezwykłą trwałością, a także łatwością w transporcie i montażu.
Event accessoires

Zitzakken

Reclame zitzakken en kubussen zijn comfortabele en handige producten. Versterkte stoffen en de mogelijkheid om de volledige oppervlakte van het product naar wens te bedrukken maken onze zitzakken en kubussen de perfecte reclamedragers. Ze kunnen overal worden ingezet: in de wachtkamers, verkoopruimtes, op beurzen maar ook tijdens outdoor evenementen.
Event accessoires

Parasols 2019

Een reclameparasol verbindt twee functies: de promotie en de praktische functie. Het is een heel populair en effectief reclamemiddel dat dankzij de aluminium constructie heel duurzaam is en daarbij ook makkelijk te vervoeren en op te zetten.
Event accessoires

Beachflags

Reclame- of promotievlaggen, ook beachflags genoemd, zijn een uitstekende toevoeging aan elke promotiestand. Dankzij een grote reclameoppervlakte maar kleine afmetingen voor vervoer zijn reclamevlaggen of beachflags een perfect promotiemiddel dat gebruikt kan worden in combinatie met onze vouwtenten of professionele partytenten.
Event accessoires

Roll-up banners

Door hun kleine afmetingen voor vervoer, een licht gewicht en een heel eenvoudige montage, zijn onze roll-up banners het meest gekozen reclamemiddel. De presentatie- of reclamebanner wordt vanuit de aluminium casette uitgerold en het bovenste dwarsprofiel ervan wordt op de inklapbare aluminium stang bevestigd. Na de presentatie of expositie wordt de presentatie- of reclamebanner terug in de cassette opgerold dankzij een veer waardoor de reclamebanner tijdens het vervoer wordt beschermd.
Event accessoires

Reclamehekken

Płotki reklamowe to niezbędnik wszystkich zawodów sportowych, koncertów i innych dużych wydarzeń.
Event accessoires

Zeilen

Het zeil kan gebruikt worden als reclamedrager en als plaatselijke zonwering. Het zeil wordt over de beoogde oppervlakte gespreid en stevig vastgemaakt aan de verankeringspunten in de architectuur van de plaats van de tentoonstelling.
Event accessoires

Ligstoelen

De reclame ligstoel is een product dat perfect geschikt is voor alle ontspanningszones, de zogenaamde 'chillzones'. Een afzonderlijk printwerk op de ligstoelen geeft de mogelijkheid om het karakter ervan aan te passen aan elk type evenement.
Event accessoires

Reclame stoelen

Krzesła reklamowe i leżaki reklamowe to kompleksowe uzupełnienie strefy chillzone. Zadbaj o wszystkich swoich klientów i skompletuj siedziska z nadrukiem z różnych kategorii.
Event accessoires

RECLAMEBOOG

De aluminium reclameboog onderscheidt zich duidelijk van andere reclamedragers. De enorme afmetingen en de grote advertentieoppervlakte trekken de aandacht van de deelnemers van elk evenement.
Event accessoires

Beurswand

De beurswand is een geweldige reclametool. Het is een systeem dat wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, gebruiksgemak en mobiliteit.
Event accessoires

Onderhandelingstafel

Projektując stoisko na targi branżowe, dbasz o nienaganną prezentację Twojej firmy. Pamiętaj, że równie istotne jest wydzielenie przestrzeni do prowadzenia swobodnej rozmowy z klientami.