Reclame ligstoelen zijn de meest populaire zitmeubels met opdruk. Ze combineren de praktische functie met de advertentiefunctie. Dankzij het lage gewicht en de kleine afmetingen vereisen ze geen grote opslagruimtes en na het uitvouwen worden ze dé perfecte zitgelegenheid voor de deelnemers van uw evenement.

Plastic handgrepen die de structuur beveiligen tegen onbedoeld vouwen. De zitting is gemaakt van een sterk polyesterweefsel dat digitaal is bedrukt dmv. Sublimatietechniek. Hierdoor is de zitting bestand tegen UV-straling en wordt ze gekenmerkt door ongebruikelijke helderheid en kleurverzadiging.

Belangrijke informatie

VEILIGHEID
Plastic handgrepen die de structuur beveiligen tegen onbedoeld vouwen.
12 MAANDEN GARANTIE
Op de constuctie en de zitting verlenen wij 12 maanden fabrieksgarantie.
PERFECTE KLEUREN
De zitting van de ligstoel is gemaakt van een digitaal bedrukt polyesterweefsel. Het bedrukken dmv. sublimatietechniek garandeert de hoogste kleurverzadiging en strakke contouren.
STEVIGE CONSTRUCTIE
De ligstoelconstructie is gemaakt van beukenhout en is bestand tegen een belasting tot 110 kg.

Technische gegevens

Ligstoelen
Afmetingen (H x B x L)63/75/87 x 56 x 89/93/97 cm
Afmetingen leuning45 x 100 cm
Transport afmeting (H x B x L)4 x 58 x 121 cm
Gewicht3 kg
AFMETINGEN INGEKLAPTE RECLAME LIGSTOEL
AFMETINGEN INGEKLAPTE RECLAME LIGSTOEL
AFMETINGEN UITGEKLAPTE RECLAME LIGSTOEL
AFMETINGEN UITGEKLAPTE RECLAME LIGSTOEL

Kleuren

De zitting van de ligstoelen wordt digitaal bedrukt d.m.v. sublimatietechniek. De sublimatie-inkten dringen direct door in de polyesterstructuur. Hierdoor is het printwerk bijna onverwoestbaar en zeer bestand tegen UV-straling. De kleuren zijn buitengewoon levendig en de contouren zijn duidelijk.