Dome koepeltenten zijn vooral bedoeld voor klanten voor wie originaliteit en innovatieve oplossingen voorop staan. De Dome reclametent heeft de plattegrond van een vijfhoek en een koepelvormig rond dak waardoor deze tent zich onderscheidt van de standaard oplossingen. De constructie van de Dome tent is vervaardigd uit aluminium profielen met een diameter van 43mm. De profielen worden makkelijk aan elkaar gekoppeld dmv speciale drukknoppen. Versterkingsplaten verstijven het frame en waarborgen de stabiliteit ervan. De constructiebuizen worden met elkaar verbonden zonder gebruik van schroeven. Het dakzeil wordt op de opgezette constructie gelegd. De zijwanden worden dmv ritssluitingen aan het dak en aan elkaar gekoppeld.

Belangrijke informatie

STEVIGHEID
De rondvormige constructie met profielen van 43mm waarborgt de stabiliteit en de stevigheid van de reclametent bij windstoten tot 100 km/h.
RUIMTE
Vrije ruimte die direct onder het dak onstaan is door het feit dat er geen gebruik wordt gemaakt van de schaarconstructie of lijnen wat wel het geval is bij andere types promotietenten, maakt het mogelijk om extra reclamemiddelen in te zetten zoals bv roll-up banners.
VEILIGHEID
Minden egyes sátor kötélkészletet tartalmaz horgonyokkal. Vízzel töltött súlyok, amelyek a puha talajon biztosítják a stabilitást, szintén elérhetők.
GROTE RECLAMEOPPERVLAKTE
Grote oppervlakte van de zijwanden maakt de reclame van je merk of product goed zichtbaar. De bedrukking wordt uitgevoerd dmv de sublimatietechniek of zeefdruk.

Technische gegevens

Dome tenten
maat4,7 × 4,5 m5,8 × 5,0 m
aantal ingangen56
hoogte ingang2,1 m2,1 m
szerokość wejścia2,90 m2,90 m
totale hoogte3,5 m3,5 m
oppervlakte14,5 m222 m2
czas montażu30 minuten40 minuten
gewicht zonder zijwanden/ met alle zijwanden51 / 59 kg69 / 78 kg
afmetingen voor transport (tassen)
160 x 50 x 40 cm
70 x 50 x 40 cm


160 x 50 x 40 cm
70 x 50 x 40 cm
40 x 26 x 20 cm

Soorten zijwanden

Volle zijwand
Volle zijwand
Zijwand met deuropening met eeen ritssluiting
Zijwand met deuropening met eeen ritssluiting
Zijwand met groot raam
Zijwand met groot raam

Inbegrepen in de set

Constructie met dakzeil
Constructie met dakzeil
Haringen voor verankering van voeten en spantouwen met draaiankers
Haringen voor verankering van voeten en spantouwen met draaiankers

Kleuren

Do produkcji wykorzystujemy tkaniny odporne na rozdarcia i uszkodzenia mechaniczne. W ofercie dostępne są również tkaniny ognioodporne i ze zwiększoną odpornością UV. Poszycie namiotów MITKO zamówić możesz w kolorze wybranym spośród palety 20. podstawowych kolorów tkanin lub w dowolnym kolorze i z dowolną grafiką, dzięki zastosowaniu nadruku cyfrowego.
blackwhitedark graywarm grayecrubeigebrownyelloworangefluor. orangereddark redpurplevioletlight bluebluenavy bluelight greengreendark greencamouflagesublimation
Draadloze LED-verlichting
Draadloze en waterdichte (IP68) verlichting die bevestigd wordt dmv klittenband. De maximale werktijd van de batterij bedraagt 77u. Heeft lichtsterkteregeling met 3 standen en een extra functies “flash” en “powerbank” (accucapaciteit 10400mAh). De volledige oplaadtijd bedraagt 8u.
Gewichten
Obciążnik piaskowy o wadze 25kg. Mocowany jest rzepami do nogi namiotu.
Tentvloer
Bestaat uit panelen 25x25cm, vervaardigd uit kunststof. Verkrijgbaar in de kleuren: grijs, groen, rood, zwart, blauw, wit.
Stoelen en tafels
Vervaardigd uit gepoedercoat roestvast staal en polyethyleen.
Veiligheidsset
Beschermt de reclametent tegen windstoten van tot 100 km/h. Inbegrepen in de set: ankers van 45 cm, spanlijnen en een hamer met een gewicht van 4kg.

Aangeraden producten

Namiot Gwiazda Jehlan Oświetlony

Jehlan startenten

Mitko Octa Pro Big shock

Octa Pro

Namiot Octa Pro LED MITKO Intro Festiwal

Octa Pro LED