Newsletter

Nieuwsbrief – Reglement Nieuwsbrief van Mitko Sp. z o.o.

1. De nieuwsbrief service wordt elektronisch aangeboden door MITKO Sp. z o.o.
2. De beheerder van de persoonsgegevens conform art. 4 punt 7 AVG is MITKO Sp. z o.o. gevestigd te Wodzisław Śląski, 44-304, Os. 1 maja 16G, tel.: +48 32 444 66 16, e-mailadres: kontakt@mitko.pl.
3. De gegevens worden verwerkt om de nieuwsbrief service aan te bieden. Het verstrekken van gegevens (e-mailadres) is vrijwillig, toch noodzakelijk voor het abonneren op de nieuwsbrief. De aanvrager heeft het recht van inzage en het recht op rectificatie van zijn gegevens.
4. De nieuwsbrief service is gebaseerd op cyclische verzending van elektronische berichten over de producten, commerciële gegevens en kortingen verleend aan aanvragers.
5. De service wordt aangeboden aan aanvragers die ingestemd hebben met de ontvangst van de nieuwsbrief. De service wordt kosteloos aangeboden.
6. Om de nieuwsbrief te bestellen, vult de aanvrager het 'inschrijvingsformulier nieuwsbrief' in. Het abonnement op de nieuwsbrief begint op het moment van bestellen.
7. Het versturen van de nieuwsbrief kan te allen tijde door de aanvrager worden stopgezet. De aanvrager heeft de mogelijkheid om zich af te melden van de nieuwsbrief door een klik op de afmeldingslink die bij elke nieuwsbrief is gevoegd. 
8. Het verzoek tot afmelding van de nieuwsbrief wordt onmiddellijk bevestigd door MITKO Sp. z o.o. d.m.v. een e-mail dat naar het e-mailadres van de aanvrager gestuurd wordt. 

Dit Nieuwsbrief reglement is geldig vanaf 25-05-2018.