Onze reclamehekken zijn perfect geschikt om de ruimte te verdelen. Digitaal bedrukte banners maken van de hekken een perfect reclamemiddel. Dit product wordt o.a. door sport teams gewaardeerd want de reclamehekken zondern vaak het servicegebied af van het parkoers, maar ook door de organisatoren van diverse evenementen die onze reclamehekken gebruiken om voor de bezoekers de meest interessante plekken aan te duiden. Elk reclamehek is 200cm lang en kan aan een ander reclamehek worden gekoppeld of separaat staan. De opzettijd van de reclamehekken is ongelovelijk kort waardoor ze snel kunnen worden (ver)plaatst.

Voeten en latten zijn gemaakt van stalen profielen. Op een ondergrond wordt de stabiliteit gewaarborgd dmv pinnen.

De reclamebanners of spandoeken kunnen worden gemaakt van PVC 440 g/m² of polyester 220 g/m². De polyester uitvoering kan op beide zijden worden bedrukt. De reclamebanners worden digitaal bedrukt en worden aan de grondplaat of de voet dmv kabelbinders bevestigd. Voor het vervoer wordt de reclamebanner op de lat opgerold. Op deze manier raakt de reclamebanner niet beschadigd noch gekreukt.

Belangrijke informatie

MODULES
De reclamehekken kunnen met elkaar worden verbonden en geplaatst onder elke gewenste hoek. Er kan elk gewenst aantal reclamehekken worden gebruik.
STEVIGE CONSTRUCTIE
Latten, voeten en grondplaten zijn vervaardigd uit gepoedercoat staal. De constructie is bestendig tegen mechanische beschadigingen.
12 MAANDEN GARANTIE
Op de constructie en de reclamebanner verlenen wij 12 maanden fabrieksgarantie.
SNELLE EN MAKKELIJKE MONTAGE
Dankzij de eenvoudige constructie gebeuren de montage en de demontage heel snel en kunnen beide handelingen door één persoon worden uitgevoerd.

Technische gegevens

Reclamehekken
Reclamehek (basis + 2 voetplaten voor zachte ondergrond)
hoogte 1 module100 cm
breedte 1 module200 cm
langste element200 cm
totale breedte600 cm
gewicht met 3 banners33 kg

Kleuren

De reclamebanners of spandoeken worden digitaal bedrukt. Afhankelijk van de gekozen stof (PVC of polyester) wordt de reclamebanner met solvent of mbv de sublimatietechniek bedrukt. De solvent bedrukking wordt gelamineerd waardoor de bedrukking wordt beschermd tegen mechanische beschadigingen, zoals krassen en scheuren. Daarnaast wordt de UV-bestendigheid hierdoor verbeterd en zijn de reclamebanners eenvoudig om te reinigen. Bij de sublimatietechniek worden de inkten door de vezels van polyester opgenomen. Daarom is de bedrukking niet te verwijderen en UV-bestendig. De kleuren zijn heel levendig en de contouren heel duidelijk. De structuur van polyester maakt de reiniging iets moeilijker. De reclamebanner kan op de bedrukte zijde worden gestreken.
sublimation