Het zeil kan gebruikt worden als reclamedrager en als plaatselijke zonwering. Het zeil wordt over de beoogde oppervlakte gespreid en stevig vastgemaakt aan de verankeringspunten in de architectuur van de plaats van de tentoonstelling. Het zeil kan op willekeurige hoogte en onder willekeurig hoek opgehangen worden, afhankelijk van uw behoeftes. Spantouwen zorgen voor een stabiele verankering van het product bij windstoten van tot 50 km / h.

Belangrijke informatie

12 MAANDEN GARANTIE
Op het reclame zeil verlenen wij 12 maanden fabrieksgarantie.
VERSCHILLENDE SOORTEN STOFFEN
Het reclame zeil wordt vervaardigd van vlaggendoek of waterbestendig polyester 200 g, dat ook in brandwerende uitvoering verkrijgbaar is.
AFWERKING
Het zeil is langs alle kanten versterkt d.m.v. een geweven band. In de hoeken bevinden zich halve ringen om het zeil te bevestigen.
BEDRUKKING NAAR KEUZE
Het berukken van het zeil gebeurt digitaal. Dankzij deze methode kunnen er willekeurige grafische ontwerpen op geprint worden.

Technische details

Zeilen
model4 m5 m6 m
oppervlakte6,93 m²10,83 m²15,59 m²
gewicht (polyester 200 g)1,6 kg2,5 kg3,6 kg
gewicht (vlaggendoek)0,8 kg1,2 kg1,7 kg

Stoffen en prints

Polyester 240 g/m2

Bestel uw stof in elke gewenste kleur of kies een kleur uit het palet van 20 kleuren hieronder. De oorspronkelijk geverfde stoffen hebben aan beide zijden dezelfde kleur en de prints worden door middel van zeefdruk op hun oppervlak aangebracht. Wilt u uw omslag een andere kleur geven, dan kunnen wij deze digitaal voor u maken.

Digitaal printen gebeurt door middel van sublimatie of harsdruk op wit polyester. De onbedrukte zijde van de omslag blijft wit. Het 240 g/m2 weefsel is dubbel geïmpregneerd, wat betekent dat de coating van dit polyester beschermt tegen lekkage tijdens de regen.


Polyester FR 275 g/m2

De vlamvertragende versie van de stof is gemaakt van 275 g/m2 polyester. De eigenschappen van deze stof voldoen aan de eisen van EN ISO 6940 en 6941 en DIN4102-B1. Het brandvertragende polyester is twee keer geïmpregneerd, wat de stoffen beschermt tegen lekkage. De stof is oorspronkelijk wit, maar kan digitaal bedrukt worden in elke kleur en met elke print. De onbedrukte zijde van de omslag blijft wit.

Deze stof kan gesublimeerd of gezeefdrukt worden.


Vlag geweven stof 95 g/m2.

Het vlaggebreid heeft een gewicht van 95 g/m2, wat het mogelijk maakt vrij te wapperen in de wind. DDe stof is oorspronkelijk wit, maar met de digitale printmethode kunnen we elke kleur op het oppervlak aanbrengen. Bij vlaggen met dubbelzijdige bedrukking wordt tussen de stoflagen een speciale blocker geplaatst om te voorkomen dat de bedrukking doorschijnt. We printen op de vlaggebreide stof met behulp van de sublimatiedrukmethode.


Vlag geweven stof FR 105 g/m2.

Vlaggeweven stof met een gewicht van 105 g/m2 verspreidt geen vuur, en zijn eigenschappen worden bevestigd door het voldoen aan de eisen van PN-EN ISO 6940 en 6941 en DIN 4102-B1 normen. Dit type gebreide vlaggenstof is verkrijgbaar in het wit en net als bij de dunnere versie kunnen we dankzij de digitale bedrukking een vlag in elke kleur maken.

We printen op de vlagstof met behulp van de sublimatiedrukmethode.


blackwhitedark graygrayecrubeigebrownyelloworangefluor. orangereddark redvioletlight bluebluestorm bluelight greengreendark greencamouflagesublimation

Aangeraden producten

Flaga reklamowa MITKO

Reclame vlaggen

Mitko Octa Pro Big shock

Octa Pro

Parasol Mitko

Reclameparasols