Het zeil kan gebruikt worden als reclamedrager en als plaatselijke zonwering. Het zeil wordt over de beoogde oppervlakte gespreid en stevig vastgemaakt aan de verankeringspunten in de architectuur van de plaats van de tentoonstelling. Het zeil kan op willekeurige hoogte en onder willekeurig hoek opgehangen worden, afhankelijk van uw behoeftes. Spantouwen zorgen voor een stabiele verankering van het product bij windstoten van tot 50 km / h.

Belangrijke informatie

12 MAANDEN GARANTIE
Op het reclame zeil verlenen wij 12 maanden fabrieksgarantie.
VERSCHILLENDE SOORTEN STOFFEN
Het reclame zeil wordt vervaardigd van vlaggendoek of waterbestendig polyester 200 g, dat ook in brandwerende uitvoering verkrijgbaar is.
AFWERKING
Het zeil is langs alle kanten versterkt d.m.v. een geweven band. In de hoeken bevinden zich halve ringen om het zeil te bevestigen.
BEDRUKKING NAAR KEUZE
Het berukken van het zeil gebeurt digitaal. Dankzij deze methode kunnen er willekeurige grafische ontwerpen op geprint worden.

Technische details

Zeilen
model4 m5 m6 m
oppervlakte6,93 m²10,83 m²15,59 m²
gewicht (polyester 200 g)1,6 kg2,5 kg3,6 kg
gewicht (vlaggendoek)0,8 kg1,2 kg1,7 kg

Kleurenpalet

Voor de productie van het dak gebruiken we polyester stof die bestand zijn tegen scheuren en mechanische schade. We printen op de stof van MITKO reclameparasols met behulp van de digitale printmethode. Hiermee kunt u uw parasol personaliseren - we maken parasoldak in de kleur van uw keuze en plaatsen er een unieke afbeelding op (bijvoorbeeld uw logo).
sublimation

Aangeraden producten

Flaga reklamowa MITKO

Reclame vlaggen

Mitko Octa Pro Big shock

Octa Pro

Parasol Mitko

Reclameparasols