Zitzakken

De chillzone is een musthave tijdens evenementen. En waar een chillzone is, daar zijn promotionele zitzakken essentieel. Gebruik het volledige oppervlak van de stoelen en plaats interessante afbeeldingen op de hoes. Ook kantoorruimtes met reclamespots worden succesvol ingericht: wachtkamers, showrooms en klantenservice kantoren. In ons aanbod vind je zitzakken, kubussen, Kiddy zitzakken en Origami kubussen, die je ook als kist of tafel kunt gebruiken.

Verschillende soorten stoelen

Eenvoudige reiniging van de hoes

Reclame en functionaliteit

Uitstekende afdrukkwaliteit

DIVERSE STOELEN MET PRINT

Fauteuils, zitzakken, kubussen en zelfs Origami kubussen! U kunt niet alleen het model van de zitting kiezen, maar ook het materiaal van de hoes. Mix en match verschillende soorten zitzakken en kubussen om het comfort van de deelnemers aan het evenement te garanderen. Wilt u de collectie stoelen verder uitbreiden met uw logo, bestel dan ook ligstoelen of regisseursstoelen. Het plaatsen van een verscheidenheid aan zitzakken en kubussen in chillzone-ruimtes is niet alleen handig voor uw klanten, maar het is ook een kans voor u! Laat uw reclame uiting opvallen en plaats aantrekkelijke prints op de hoesen en benut hun reclamepotentieel.

Zie je zitkubus of kubus

Benieuwd hoe zitzak of kubus met uw print eruit kan zien?
Vraag een gratis en vrijblijvende ontwerp aan.

Comfortabele reclame zakken

Duurzame stoelbekleding
keuze uit polyester of PVC hoes
Versterkte onderkant van de zitzak
beschermt tegen mechanische schade
Comfortabele vulling
zorgt voor een hoog gebruikscomfort
Gemakkelijk afneembare hoes
je kunt ze snel verwijderen om schoon te maken of te vervangen voor een nieuw design
Grote advertentieruimte
u kunt promotionele afbeeldingen op elk oppervlak van de stoelen plaatsen
Slijtvaste afbeeldingen
met duidelijk verzadigde kleuren, UV-bestendig

model maat gewicht granulaat regranulaat
Zitzak S 75 × 105 cm 3,2 kg
Zitzak M 85 × 105 cm 4 kg
Zitzak L 100 × 95 cm 6 kg
Zitzak XL 150 × 115 × 50 cm 8 kg
Ronde zitstoel 85 × 105 cm 3,8 kg
Rechte zitstoel 60 × 85 × 105 cm 3,8 kg

Kleurenpalet

Voor de productie van zitzakken gebruiken we stoffen die bestand zijn tegen scheuren en mechanische schade. We gebruiken ook brandvertragende stoffen en stoffen met een verhoogde UV-bestendigheid. De bekleding van de stoelen van dubbel geïmpregneerd polyesterweefsel is digitaal bedrukt met de sublimatietechniek. PVC-hoesen worden bedrukt met de solventtechniek en vervolgens gecoat met een speciaal laminaat dat de weerstand van prints tegen UV-straling verhoogt en ze beschermt tegen beschadiging. Beide methoden garanderen een uitstekende kleurverzadiging en geen vegen van de afdruk - uw logo, belettering of andere afbeeldingen hebben duidelijke afdrukranden. Door te bedrukken kunt u uw zitzak personaliseren - wij maken de hoes in de kleur van uw keuze en plaatsen er een unieke afbeelding (bijv. uw logo) op.
sublimation