Express tent 3x6

Voor montage zijn 4 personen voldoende

Voor montage zijn 4 personen voldoende

Constructie kan in 60 seconden demontabelen

Constructie kan in 60 seconden demontabelen

Creëert dak boven oppervlakte 18 m²

Creëert dak boven oppervlakte 18 m²

Het is geschikt voor 54 personen

Het is geschikt voor 54 personen

Express tent 3x6 is een van de verkrijgbare maten van evenementententen uit onze aanbod. Deze maatversie is verkrijgbaar in MITKO-productseries: Mitkotent Premium en Octa Pro. Alle MITKO-tenten hebben een aluminium constructie en een ingebouwd Easy-Hold-systeem, waarmee accessoires rechtstreeks op de constructie kunnen worden gemonteerd. In de Mitkotent Premium-serie werd het Easy-Hold-systeem ook op de stokken van de tent gebruikt, waardoor profielen aan halve wanden en tops zonder extra houders kunnen worden opgehangen.

Klanten kunnen kiezen tussen versies van verschillende vorm en maat van het profiel van de stok en verschillende maat van het sabel. De wanden in alle series, waarin de 3 x 6 express tent beschikbaar is, zijn met elkaar verbonden door middel van ritsen, terwijl de montage van de wanden aan de constructie wordt met behulp van klittenband met extra oogjes, die montage van wanden verbeteren. In de series Mitkotent Premium en Octa Pro is het gemakkelijk en veilig, om de constructie omhoog en omlaag te brengen, met behulp van een stalen trekker aan de buitenkant van de stokken.

ZIE UW EKSPRESS TENT

Vraag u uw af, hoe een tent met het logo van uw bedrijf eruit zou kunnen zien?
Bestel een gratis en vrijblijvend tentontwerp.

AFMETINGEN VAN TENTEN 3x6 VERKRIJGBAAR IN SERIES:

model Octa Go Octa Optima Octa Pro
voetprofiel
∅ 40 mm

∅ 45 mm

∅ 50 mm
montagesysteem accessoires Easy-Hold systeem – bevestiging direct aan constructie Easy-Hold systeem – bevestiging direct aan constructie Easy-Hold systeem – bevestiging direct aan constructie
verbinding zijwanden klittenband / ritsen klittenband / ritsen klittenband / ritsen
bevestiging zijwanden aan constructie klittenbandbinders riemen met plastic ringen riemen met plastic ringen
garantie 3 jaar 4 jaar 5 jaar
   

Kleurenpalet

Voor de productie gebruiken we weefsels die bestand zijn tegen scheuren en mechanische beschadigingen. We gebruiken stoffen die bestand zijn tegen scheuren en mechanische schade voor de productie. We gebruiken ook brandwerende en UV-bestendige stoffen.

U kunt de stofl van MITKO-tenten bestellen in een kleur gekozen uit de volgende 20 stofkleuren. Een breder scala aan mogelijkheden geeft u een keuze uit bekledingen met digitale bedrukking. Hiermee kunt u uw tent personaliseren - we maken de hoes in de kleur van uw keuze en plaatsen er unieke afbeeldingen op (bijv. Uw logo).
black
white
dark gray
warm gray
ecru
beige
brown
yellow
orange
fluor. orange
red
dark red
purple
violet
light blue
blue
navy blue
light green
green
dark green
camouflage
sublimation