Jehlan startenten

Fotogalerij

Tot de voordelen van onze Jehlan stertenten behoren niet alleen een leuk uiterlijk en een grote reclameoppervlakte. Onze starshade tenten zijn zichtbaar van ver, trekken dankzij hun vorm, kleuren of bedrukking de aandacht van de bezoekers waardoor onze klanten deze reclametent zeer waarderen.
De starshade tenten, ook stertenten genoemd, hebben hun naam te danken aan hun vorm die de klant aan zijn behoeften kan aanpassen. Er zijn veel diverse varianten verkrijgbaar: met een of meer masten, met een kleinere of grotere diameter (uitvoeringen: Base en Mini) waardoor de reclameoppervlakte die bedrukt kan worden ook verschilt. Hierdoor voldoen onze stertenten aan de verwachtingen van onze klanten.

Het tentdoek van onze Jehlan reclametenten wordt bedrukt of door middel van sublimatie waardoor de bedrukking van de hoogste kwaliteit is of door middel van zeefdruktechniek als grafisch ontwerp niet al te ingewikkeld is.

Onze Jehlan promotie tenten zijn perfecte reclamedragers op outdoor evenementen, sportwedstrijden en kunnen met succes dienen als verkoop- of horecapunten. Dankzij de binnenverlichting maken onze professionele reclametenten een ongelofelijke indruk als het buiten donker wordt. Overdag bieden onze Jehlan stertenten bescherming tegen de zon en regen en hebben ze tegelijkertijd een goede ventilatie.