Alpine laat internationaal van zich horen!

KLANT
Alpine
REALISATIE
2018
PRODUCTEN
RECLAMETENTENScherp in beeld

Alpine – het merk voor hoogwaardige gehoorbescherming voor o.a. muzikanten – bracht haar producten op een grote muziekbeurs in de Verenigde Staten onder de aandacht. Wij mochten helpen bij de aankleding.

Samen met de commerciële afdeling van Alpine maakten wij het ontwerp van deze beurstenten. De prachtige dieprode corporate kleuren contrasteerden mooi met de omgeving. En met op de achterwand een haarscherpe print van een van hun producten, was het de bezoekers als snel duidelijk wat er hier ‘te halen’ viel. Wat bleek; ook Amerikanen houden van ‘free trial-packs’!

Het gemak van modulai

Onze tenten zijn modulair. Daardoor zijn zij eenvoudig te koppelen en uit te bouwen. De beursstand van Alpine is daar een mooi voorbeeld van.
In dit geval zijn het twee beurstenten die aan elkaar zijn gekoppeld, maar evenzogoed kunnen dat er twintig zijn. Zo creëer je dus eenvoudig een compleet beursplein.

Beurstenten van top-kwaliteit ​

Onze vouwtenten hebben een aluminium frame. De brandvertragende tentstof is zeer sterk (én verplicht voor indoor-evenementen). De diepe sublimatieprints zijn van absolute top-kwaliteit. 

Bel en vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.