MITKO kleedt Zena Vuurwerk Trophy aan

KLANT
Zena Vuurwerk
REALISATIE
September, 2017
PRODUCTEN
RECLAMETENTEN
Event accessoiresMITKO kleedt Zena Vuurwerk Trophy aan
Je kunt natuurlijk wel roepen dat je dé vetste online vuurwerkshop van Nederland bent, maar Zena laat dat ook keihard zien. “Harder, better, faster!” staat haar dan ook op het lijf geschreven.

Vuurwerkfestival voor fijnproevers
Op zaterdag 22 september 2017 – organiseert Zena de jaarlijkse Zena Trophy. Dit is het grootste vuurwerkfestival van Noord Europa met meer dan 10 brute vuurwerkshows net over de Duitse grens op het terrein van de voormalige kerncentrale.

Complete festival aankleding
Wij zijn trots dat wij ook dit jaar weer aan de aankleding van het festival mee mogen werken. Alle vouwtenten, star-tenten en opblaasbare spidertenten die je op het festivalterrein ziet staan, zijn door ons ontworpen, geproduceerd en geleverd.

Stijlvol en functioneel​
Daarnaast helpen onze promotional barriers en beachflags bij de afzetting van de verschillende zones op het terrein. En ook de comfortabele chill-zones zijn van onze zitzakken en zitkubussen voorzien. Deze complete aankleding zorgt voor een enorme merkbeleving bij de duizenden bezoekers. Al moeten we natuurlijk toegeven dat de overweldigende vuurwerkshows de echte ‘klap op de vuurpijl’ zijn.

De totaal-leverancier voor elk evenement!​
Wij kleden met gemak ook jouw complete festival of beursstand aan, maar evenzo goed kun je bij ons gewoon één item kopen. MITKO staat voor top-kwaliteit! Wij bieden al onze klanten gratis ontwerp en een duidelijke offerte. En wij leveren altijd – binnen 10 dagen!

Bel en vertel ons hoe wij u verder kunnen helpen.