Beurzen en tentoonstellingen

Met de reclamemiddelen van Mitko kan men een hele beursstand inrichten. Voor outdoor beurzen en expo’s bevelen wij grote professionele Octa Pro partytenten (maten 4x4m, 4x6m of 4x8m). Deze vouwtenten zijn voorzien van sterke achthoekige profielen van 50mm die het meest bestendig zijn tegen ongunstige weersomstandigheden. Bovendien kunnen ze windstoten aan tot 100 km/h en voldoen ze aan de veiligheidseisen van de normPN-EN 13782:2015-07.

Onze klanten bevelen wij verder ook onze professionele Premium partytenten in de maten 5x5m en 6x6m met versterkte profielen 40x40mm. Een andere mogelijkheid zijn onze Dome koepeltenten (diameter 5m) die altijd en overal de aandacht van de bezoekers trekken en die ook bestending zijn tegen windstoten van tot 100 km/h en aan de eerder genoemde norm voldoen.
In geval van indoor beuzen en expo’s kiezen onze klanten meestal voor onze Classic vouwtenten (profiel 30x30mm) in de maten 3x3m of 3x4,5m. Ze zijn handig om te vervoeren en kunnen daarnaast snel worden opgezet. Onze professionele partytenten kunnen aan elkaar worden bevestigd dmv aluminium verbindingselementen waardoor men de beursstand interessant kan inrichten.
Om de beurs- of expostand nog spectaculairder te maken kiezen onze klanten ook voor bedrukte reclamevlaggen of beachflags die direct aan de tentconstructie kunnen worden bevestigd of die naast de tent worden geplaatst, vloerpanelen, roll-up banners en verlichting. Onze reclamerekken kunnen worden gebruikt om de beursstand te verdelen. Ze kunnen snel en eenvoudig worden gezet en de stalen constructie met hangende banners is bestendig tegen windstoten tot 50 km/h. Onze full color bedrukte zitzakken en kubussen zijn mooie en comfortabele zitelementen. In ons aanbod hebben wij daarnaast ook toonbanken, tafels en stoelen.

Aanbevolen producten

Octa Go

Octa Go

Namioty Octa Go to mocne konstrukcje o oktagonalnym przekroju nóg. Cały stelaż, wraz z łącznikami, wykonany został z aluminium, dzięki czemu namioty są lekkie i nie korodują. W serii Octa Go znajduje się najmniejszy model namiotu ekspresowego o wymiarach 1,5 x 1,5 m.
Octa Optima

Octa Optima

Wśród namiotów Octa Optima znajduje się największy model namiotu ekspresowego o wymiarach 6x6 m. W tej serii dostępne są również konstrukcje, których wysokość wejścia można podnieść do 230 cm. Podobnie jak inne serie z rodziny Octa, namioty Octa Optima posiadają oktagonalny przekrój nóg.
Octa Pro

Octa Pro

De Octa Pro uitvoering is een serie van professionele partytenten die het meest bestendig zijn tegen ongunstige weersomstandigheden. Alle verbindingselementen zijn vervaardigd uit aluminium. Dankzij de sterke achthoekige aluminium voetprofielen met een dwarsdoorsnede van 43mm bieden zelfs de grote maten van de Octa Pro een uitstekende bescherming tegen regen en wind.
Dome tenten

Dome tenten

Dome koepeltenten zijn vooral bedoeld voor klanten voor wie originaliteit en innovatieve oplossingen voorop staan. De Dome reclametent heeft de plattegrond van een vijfhoek en een koepelvormig rond dak waardoor deze tent zich onderscheidt van de standaard oplossingen. De constructie van de Dome tent is vervaardigd uit aluminium profielen met een diameter van 45mm. Een goed verankerde en beveiligde tent kan windstoten van tot 100 km/h aan en voldoet aan de strenge eisen van de norm PN-EN 13782:2015-2007.
Reclame vlaggen

Reclame vlaggen

Reclame- of promotievlaggen, ook beachflags genoemd, zijn een uitstekende toevoeging aan elke promotiestand. Dankzij een grote reclameoppervlakte maar kleine afmetingen voor vervoer zijn reclamevlaggen of beachflags een perfect promotiemiddel dat gebruikt kan worden in combinatie met onze vouwtenten of professionele partytenten.
Zitzakken

Zitzakken

Reclame zitzakken en kubussen zijn comfortabele en handige producten. Versterkte stoffen en de mogelijkheid om de volledige oppervlakte van het product naar wens te bedrukken maken onze zitzakken en kubussen de perfecte reclamedragers. Ze kunnen overal worden ingezet: in de wachtkamers, verkoopruimtes, op beurzen maar ook tijdens outdoor evenementen.
Zipperwalls

Zipperwalls

De beurswand is een geweldige reclametool. Het is een systeem dat wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, gebruiksgemak en mobiliteit.
Roll-up banners

Roll-up banners

Door hun kleine afmetingen voor vervoer, een licht gewicht en een heel eenvoudige montage, zijn onze roll-up banners het meest gekozen reclamemiddel. De presentatie- of reclamebanner wordt vanuit de aluminium casette uitgerold en het bovenste dwarsprofiel ervan wordt op de inklapbare aluminium stang bevestigd. Na de presentatie of expositie wordt de presentatie- of reclamebanner terug in de cassette opgerold dankzij een veer waardoor de reclamebanner tijdens het vervoer wordt beschermd.

Aanbevolen accessoires

Stand voor dispenser
Monteer de standaard op de poot van de tent en plaats er eventueel handdesinfecterend middel op.
Automatische dispenser
Automatische dispenser gemonteerd op de poot van de tent stelt u in staat handen contactloos te desinfecteren.
Gryto-basis
Ronde zandgevulde parasolvoet. Doorsnee: 60cm. De basis past op de Toledo paraplu.
Svarto-basis
Met zand gevulde parasolvoet. Afmetingen: 99 x 99 cm. De basis past op parasols van Grenada en Valencia.
Accessoire organisator
Organizer gemonteerd op het frame van de tent. Functionele compartimenten. Zakken afgewerkt met klittenband. Opgevouwen neemt de organizer weinig ruimte in beslag.
Rubberen gewichten
Eco-gewichten voor tenten, gemaakt van gerecycled rubber. Ze hebben geprofileerde inlaten die zijn aangepast aan de tentpoten en riemen voor hun montage. Gewichten kunnen worden gestapeld.
Gietijzeren gewichten
Gietijzeren gewichten hebben een gewicht van 16kg en ze worden op de voetplaten geplaatst. Voor meer stabilisatie kunnen gewichten op elkaar worden gestapeld.
Watergewichten
lk zand met een gewicht van 16kg. Verticaal te bevestigen aan de hoekpalen.
Toonbanken
Vervaardigd uit hout. Worden bevestigd aan het profiel van de halve zijwand. De stabiliteit wordt gewaarborgd door verstelbare aluminium voeten. Belastbaar tot 30kg! Worden verpakt in een sterke transporttas.
Tentvloer
Bestaat uit panelen 25x25cm, vervaardigd uit kunststof. Verkrijgbaar in de kleuren: grijs, groen, rood, zwart, blauw, wit.
Transportwielen
Wielen vergemakkelijken het transport van de vouwtent. Ze zijn bevestigd aan het frame met pennen en magneten.
Automatische dispenser
Automatische dispenser gemonteerd op de poot van de tent stelt u in staat handen contactloos te desinfecteren.
Gryto-basis
Ronde zandgevulde parasolvoet. Doorsnee: 60cm. De basis past op de Toledo paraplu.
Svarto-basis
Met zand gevulde parasolvoet. Afmetingen: 99 x 99 cm. De basis past op parasols van Grenada en Valencia.
Accessoire organisator
Organizer gemonteerd op het frame van de tent. Functionele compartimenten. Zakken afgewerkt met klittenband. Opgevouwen neemt de organizer weinig ruimte in beslag.
Draadloze LED-verlichting
Draadloze en waterdichte (IP68) verlichting die bevestigd wordt dmv klittenband. De maximale werktijd van de batterij bedraagt 77u. Heeft lichtsterkteregeling met 3 standen en een extra functies “flash” en “powerbank” (accucapaciteit 10400mAh). De volledige oplaadtijd bedraagt 8u.
LED-verlichting
Te bevestigen direct aan de constructie. Verkrijgbaar met 1, 2 of 4 halogenen. Wit licht. Voedingssnoer van 5m.
Stoelen en tafels
Vervaardigd uit gepoedercoat roestvast staal en polyethyleen.
Transportwielen
Wielen vergemakkelijken het transport van de vouwtent. Ik beveel ze vooral aan bij grotere tentgroottes: 4x6, 4x8, 5x5 of 6x6 m. Ze zijn bevestigd aan het frame met pennen en magneten.
Transportwielen
Wielen vergemakkelijken het transport van de vouwtent. Ze zijn bevestigd aan het frame met pennen en magneten.
Adapters ter bevestiging van reclamevlaggen
Set beugels om beachflags of andere reclamevlaggen direct aan de tentpoot te bevestigen.
Verbindingsstukken voor plooi- en vouwtenten
Koppelen de reclametenten aan elkaar en verstevigen ze. Je hebt de verbindingsstukken nodig om een “tentendorpje” te maken.