De belangrijkste functie van de Mitko producten is reclame en promotie. Dankzij de full color bedrukking naar wens kan men zijn merk promoten, klanten informeren over aangeboden producten of over een actuele actie. De meest gekozen reclamedragers voor deze doeleinden zijn reclame- of promotietenten, reclamevlaggen of beachflags en reclamezitzakken. Dankzij deze promotiemiddelen bereiken onze klanten goede verkoopcijfers en hebben ze marketingsucces.
Onder onze promotietenten wordt er vooral gekozen voor plooi- of vouwtenten (professionele partytenten) in de maten 3x3m, 3x4,5m en 3x6m, grote Jehlan starshade stertenten met een diameter van 10 of 12m. Nieuw in ons aanbod is onze Dome koepeltent die met succes ontvangen werd op de markt van promotiemiddelen. Alle promotie- of verkooptenten worden fullcolor digitaal of dmv zeefdruk bedrukt.
Bedrukte reclamevlaggen of beachflags en zitzakken zijn een ideale toevoeging aan een reclametent. Bovendien bevelen wij reclameparasols aan voor mobiele promotie- of verkooppunten of om rustpunten in te richten. Onze roll-up banners zijn een uitstekend reclamemiddel om uw reclame-, promotie- of expostand uit te rusten.

Aanbevolen producten

Mitkotent Classic

Mitkotent Classic

Onze Mitkotent Classic vouw- of plooitenten zijn een perfecte oplossing voor klanten die snel en voordelig een tijdelijke overkapping willen realiseren voor promotie. In tegenstelling tot onze concurrentie hebben wij de plastic verbindingselementen vervangen door aluminium delen waardoor de mechanische sterkte van het frame verhoogd werd.
Mitkotent Premium

Mitkotent Premium

Onze Mitkotent Premium vouw- of plooitenten zijn een goede keuze voor de meest veeleisende klanten. Ze worden gekenmerkt door hun enorme mechanische sterkte en een breed gamma aan maten. Alle verbindingselementen zijn vervaardigd uit aluminium. De versterkte voetprofielen van de Mitkotent Premium hebben afmetingen 40x40 mm. Hierdoor is dit type promotietent meer bestendig tegen ongunstige weersomstandigheden.
Jehlan startenten

Jehlan startenten

De Jehlan stertenten, startenten of starshade tenten zijn promotietenten voor veeleisende klanten. Tot de grootste voordelen van deze vouwtenten behoren een unieke vorm en een grote reclameoppervlakte. Het tentdoek van de Jehlan starshade tenten is vervaardigd uit waterdicht, scheurbestendig en slijtvast plyester. De zijwanden van de vouwtent worden dmv ritssluitingen gekoppeld aan het dakzeil. De Jehlan stertenten worden dmv de sublimatietechniek full colour bedrukt waardoor elk grafisch ontwerp op de tentstof kan worden geprint.
Dome tenten

Dome tenten

Dome koepeltenten zijn vooral bedoeld voor klanten voor wie originaliteit en innovatieve oplossingen voorop staan. De Dome reclametent heeft de plattegrond van een vijfhoek en een koepelvormig rond dak waardoor deze tent zich onderscheidt van de standaard oplossingen. De constructie van de Dome tent is vervaardigd uit aluminium profielen met een diameter van 45mm. Een goed verankerde en beveiligde tent kan windstoten van tot 100 km/h aan en voldoet aan de strenge eisen van de norm PN-EN 13782:2015-2007.
Zitzakken

Zitzakken

Reclame zitzakken en kubussen zijn comfortabele en handige producten. Versterkte stoffen en de mogelijkheid om de volledige oppervlakte van het product naar wens te bedrukken maken onze zitzakken en kubussen de perfecte reclamedragers. Ze kunnen overal worden ingezet: in de wachtkamers, verkoopruimtes, op beurzen maar ook tijdens outdoor evenementen.
Parasols 2019

Parasols 2019

Een reclameparasol verbindt twee functies: de promotie en de praktische functie. Het is een heel populair en effectief reclamemiddel dat dankzij de aluminium constructie heel duurzaam is en daarbij ook makkelijk te vervoeren en op te zetten.
Beachflags

Beachflags

Reclame- of promotievlaggen, ook beachflags genoemd, zijn een uitstekende toevoeging aan elke promotiestand. Dankzij een grote reclameoppervlakte maar kleine afmetingen voor vervoer zijn reclamevlaggen of beachflags een perfect promotiemiddel dat gebruikt kan worden in combinatie met onze vouwtenten of professionele partytenten.
Roll-up banners

Roll-up banners

Door hun kleine afmetingen voor vervoer, een licht gewicht en een heel eenvoudige montage, zijn onze roll-up banners het meest gekozen reclamemiddel. De presentatie- of reclamebanner wordt vanuit de aluminium casette uitgerold en het bovenste dwarsprofiel ervan wordt op de inklapbare aluminium stang bevestigd. Na de presentatie of expositie wordt de presentatie- of reclamebanner terug in de cassette opgerold dankzij een veer waardoor de reclamebanner tijdens het vervoer wordt beschermd.
Beurswand

Beurswand

De beurswand is een geweldige reclametool. Het is een systeem dat wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, gebruiksgemak en mobiliteit.

Aanbevolen accessoires

Stand voor dispenser
Monteer de standaard op de poot van de tent en plaats er eventueel handdesinfecterend middel op.
Automatische dispenser
Automatische dispenser gemonteerd op de poot van de tent stelt u in staat handen contactloos te desinfecteren.
Watergewichten
lk zand met een gewicht van 16kg. Verticaal te bevestigen aan de hoekpalen.
Toonbanken
Vervaardigd uit hout. Worden bevestigd aan het profiel van de halve zijwand. De stabiliteit wordt gewaarborgd door verstelbare aluminium voeten. Belastbaar tot 30kg! Worden verpakt in een sterke transporttas.
Tentvloer
Bestaat uit panelen 25x25cm, vervaardigd uit kunststof. Verkrijgbaar in de kleuren: grijs, groen, rood, zwart, blauw, wit.
Transportwielen
Wielen vergemakkelijken het transport van de vouwtent. Ze zijn bevestigd aan het frame met pennen en magneten.
Automatische dispenser
Automatische dispenser gemonteerd op de poot van de tent stelt u in staat handen contactloos te desinfecteren.
Draadloze LED-verlichting
Draadloze en waterdichte (IP68) verlichting die bevestigd wordt dmv klittenband. De maximale werktijd van de batterij bedraagt 77u. Heeft lichtsterkteregeling met 3 standen en een extra functies “flash” en “powerbank” (accucapaciteit 10400mAh). De volledige oplaadtijd bedraagt 8u.
LED-verlichting
Te bevestigen direct aan de constructie. Verkrijgbaar met 1, 2 of 4 halogenen. Wit licht. Voedingssnoer van 5m.
Stoelen en tafels
Vervaardigd uit gepoedercoat roestvast staal en polyethyleen.
Transportwielen
Wielen vergemakkelijken het transport van de vouwtent. Ze zijn bevestigd aan het frame met pennen en magneten.
Luifels
Extra reclameoppervlakte van je vouwtent. Beschermt klanten die direct naast de reclametent staan tegen regen.

Reviews

Ik beveel Mitko aan als een betrouwbare en professionele onderneming. En mijn woorden zijn zeker geen overdrijving als je rekening mee houdt dat wij met Mitko al jarenlang samenwerken.

- Przemysław Rezmer, Maann 66 Promotie en reclame