Onze Mitkotent Premium vouw- of plooitenten zijn een goede keuze voor de meest veeleisende klanten. Ze worden gekenmerkt door hun enorme mechanische sterkte en een breed gamma aan maten. Alle verbindingselementen zijn vervaardigd uit aluminium. De versterkte voetprofielen van de Mitkotent Premium hebben afmetingen 40x40 mm. Hierdoor is dit type promotietent meer bestendig tegen ongunstige weersomstandigheden. De schaarprofielen hebben afmetingen 30x15mm. In onze promotietenten van de tweede generatie werd de hele constructie voorzien van het Easy-Hold systeem waarmee men o.a. de verlichting, verwarming, beachflags of halve zijwanden eenvoudig aan de constructie kan bevestigen. Geselecteerde tentmaten kunnen een verhoogde ingangshoogte tot 230 cm hebben, in stappen van 5 cm instelbaar.

De tentconstructie is drievoudig in hoogte verstelbaar. De Mitkotent Premium reclametent kan eenvoudig en veilig omhoog worden geduwd dankzij een stalen drukknopje waarvan elke voet voorzien is. Aan de onderkant van de voeten bevinden zich openingen, bedoeld voor de montage van profielen die het mogelijk maken om de zijwanden extra op te spannen. Het dak wordt perfect gespannen dankzij een spanveer die op het frame aanwezig is. De zijwanden worden aan elkaar gekoppeld dankzij duurzame ritssluitingen.

De Mitkotent Premium reclametenten worden aanbevolen voor oppervlaktes van 9 tot 36m². De vouwtenten in de maten 3x3m, 3x4,5m kunnen windstoten van tot 100 km/h aan en voldoen aan de norm PN-EN 13782:2015-07 (bij de correcte verankering volgens de montage-instructies). Op de constructie verlenen wij 5 jaar fabrieksgarantie.

Belangrijke informatie

5 JAAR GARANTIE
Op alle Premium modellen verlenen wij 5 jaar garantie.
EASY-HOLD SYSTEEM
De Mitkotent Classic is voorzien van het Easy-Hold Systeem waarmee diverse accessoires direct aan de constructie kunnen worden bevestigd, zonder extra bevestigingselementen.
MAKKELIJK OMHOOG DUWEN
De Mitkotent Premium constructies zijn voorzien van een handige aluminium drukknopje om de reclametenten omhoog en omlaag te duwen.
CONFORM DE EUROPESE NORMEN
Onze Mitkotent Premium constructies in de maten 3x3m, 3x4,5m en 3x6m voldoen aan de norm PN-EN 13782:2015-07 en zijn bestendig tegen windstoten tot 100 km/h.
WATERDICHTE TENTSTOF
Het dakzeil en de zijwanden zijn gemaakt uit slijtvast, scheurbestendig, waterdicht en dubbel geïmpregneerd polyester.
Ingangshoogte tot 230 cm
Geselecteerde tentmaten kunnen een verhoogde ingangshoogte tot 230 cm hebben.
Mitkotent Premium
maat3 × 3 m3 × 4,5 m5 × 5 m6 × 6 m
hoogte ingang198 cm198 cm198 cm198 cm
totale hoogte met 6 cm basis336 cm336 cm409442
gewicht29 kg37 kg81 kg94 kg
transportafmetingen34 × 34 × 153 cm34 × 48 × 153 cm60 × 60 × 160 cm60 × 60 × 160 cm
Easy-Hold systeem
mogelijkheid om de toegangshoogte tot 230 cm te vergroten--


Soorten zijwanden

Volle zijwand
Volle zijwand
Halve zijwand
Halve zijwand
Zijwand met groot raam
Zijwand met groot raam
Zijwand met twee ramen
Zijwand met twee ramen
Zijwand met raam
Zijwand met raam
Zijwand met deuropening
Zijwand met deuropening
Hoekgordijnen
Hoekgordijnen
Zijwand met tunnel onderaan
Zijwand met tunnel onderaan

Inbegrepen in de set

Constructie met dakzeil
Constructie met dakzeil
Haringen voor verankering van voeten en spantouwen met draaiankers
Haringen voor verankering van voeten en spantouwen met draaiankers
Transporttassen
Transporttassen

Stoffen en prints

Het tentdoek van de Mitkotent Premium vouwtenten kan full colour worden bedrukt waardoor elk grafisch ontwerp op de tentstof kan worden geprint dmv de sublimatietechniek of zeefdruk. Daarnaast kan men de Mitkotent Premium professionele partytenten bestellen in 20 standaard kleuren.
blackwhitedark graygrayecrubeigebrownyelloworangefluor. orangereddark redvioletlight bluebluestorm bluelight greengreendark greencamouflagesublimation
COMFORT transporttas
Vervaardigd uit versterkte stof. Met een ritssluitig. Biedt het dakzeil en de constructie een uitstekende bescherming tijdens het vervoer. Beschikt over grote zakken voor zijwanden.
Stand voor dispenser
Monteer de standaard op de poot van de tent en plaats er eventueel handdesinfecterend middel op.
Automatische dispenser
Automatische dispenser gemonteerd op de poot van de tent stelt u in staat handen contactloos te desinfecteren.
Gietijzeren gewichten
Gietijzeren gewichten hebben een gewicht van 16kg en ze worden op de voetplaten geplaatst. Voor meer stabilisatie kunnen gewichten op elkaar worden gestapeld.
Watergewichten
lk zand met een gewicht van 16kg. Verticaal te bevestigen aan de hoekpalen.
Draadloze LED-verlichting
Draadloze en waterdichte (IP68) verlichting die bevestigd wordt dmv klittenband. De maximale werktijd van de batterij bedraagt 77u. Heeft lichtsterkteregeling met 3 standen en een extra functies “flash” en “powerbank” (accucapaciteit 10400mAh). De volledige oplaadtijd bedraagt 8u.
LED-verlichting
Te bevestigen direct aan de constructie. Verkrijgbaar met 1, 2 of 4 halogenen. Wit licht. Voedingssnoer van 5m.
Toonbanken
Vervaardigd uit hout. Worden bevestigd aan het profiel van de halve zijwand. De stabiliteit wordt gewaarborgd door verstelbare aluminium voeten. Belastbaar tot 30kg! Worden verpakt in een sterke transporttas.
Tentvloer
Bestaat uit panelen 25x25cm, vervaardigd uit kunststof. Verkrijgbaar in de kleuren: grijs, groen, rood, zwart, blauw, wit.
Stoelen en tafels
Vervaardigd uit gepoedercoat roestvast staal en polyethyleen.
Verbindingsgoten
Worden bevestigd tussen de reclametenten. Zorgt voor de waterafvoer in de gekozen richting. Voorkomt dat de grond onder de promotietent nat wordt.
Veiligheidsset
Beschermt de reclametent tegen windstoten van tot 100 km/h. Inbegrepen in de set: ankers van 45 cm, spanlijnen en een hamer met een gewicht van 4kg.
Luifels
Extra reclameoppervlakte van je vouwtent. Beschermt klanten die direct naast de reclametent staan tegen regen.
Adapters ter bevestiging van reclamevlaggen
Set beugels om beachflags of andere reclamevlaggen direct aan de tentpoot te bevestigen.
Verwarming
De set bestaat uit: infrarood warmtepaneel, voedingskabel van 150cm, bevestigingsklem voor de tentvoet. Vermogen 2000W, gewicht ca. 2kg.
Verbindingsstukken voor plooi- en vouwtenten
Koppelen de reclametenten aan elkaar en verstevigen ze. Je hebt de verbindingsstukken nodig om een “tentendorpje” te maken.