22-02-2024

Reclamestoelen – deze modellen moet je hebben!

Reclamestoelen – deze modellen moet je hebben!

Er is geen evenement zonder zitplaatsen - ongeacht of het buiten- of buitenevenementen zijn, het is de moeite waard om een ​​plek te hebben om uit te rusten. Het valt niet te ontkennen dat chillzones ook een ruimte zijn voor gesprekken met potentiële klanten.

Zitzakken - wanneer comfort het belangrijkst is
Zachte reclamepoefs die zich aanpassen aan de vorm van het lichaam behoren tot de meest comfortabele evenementenstoelen en de bekleding van de poefs zorgt voor een enorm reclameoppervlak. Kies het type en formaat poefs die je meeneemt naar het volgende evenement.

Stoelen - wanneer elke centimeter telt
Opgeklapt nemen de Boss-stoelen zo weinig ruimte in beslag dat je ze zelfs in de kofferbak van een personenauto kunt vervoeren! Het uit- en inklappen van de stoelen gaat eenvoudig en snel, wat het werk tijdens het evenement vergemakkelijkt. Heeft u mobiele oplossingen nodig? Kies Boss-stoelen.

Kubussen – als u slimme oplossingen nodig heeft
Je kunt reclamekubussen gebruiken als zitje of tafel. Als dat nog niet genoeg is, kies dan voor Origami-blokjes; deze dienen tijdens het evenement ook als opbergdoos voor kleine spullen. Maak optimaal gebruik van het reclamepotentieel van de kubussen en plaats afbeeldingen op alle zes de zijden.

Hulp nodig bij het kiezen van stoelen?
Schrijf of bel!