28-09-2023

Zeg vaarwel tegen de zomer in stijl!

Zeg vaarwel tegen de zomer in stijl!

Het einde van de zomer is het perfecte moment om een evenement te organiseren. En als het gaat om grote evenementen in de nazomer, mogen we de ster van alle grote evenementen niet vergeten: Jehlan!

Jehlan tent – een grote tent voor grote evenementen
Stertenten zijn enorm indrukwekkend en zeer praktisch. Ze hebben een oppervlakte van 15 tot 227 m² en bieden onder het dak plaats aan 22 tot 190 personen. Dankzij de enorme bruikbare oppervlakte kunt u een grote groep mensen onder het tentdak ontvangen en dankzij het enorme oppervlak kunt u er een eventuele reclameboodschap op plaatsen.

Dankzij de betrouwbare, solide constructie en scheurvaste stoffen bekleding vormen moeilijke weersomstandigheden geen belemmering voor het organiseren van buitenevenementen. De Stertent is ook verkrijgbaar in een brandwerende uitvoering. Belangrijk is dat ondanks de grote afmetingen de montage en demontage van Jehlan helemaal niet moeilijk is.

Rust de tent uit met comfortabele stoelen
Grote evenementen duren meestal lang, dus het is de moeite waard om voor het comfort van de deelnemers te zorgen. Reclamestoelen zijn de perfecte uitrusting voor uw tent. Ons aanbod omvat ligstoelen, kubussen, poefs, fauteuils en stoelen. We kunnen elke afbeelding op elke stoel afdrukken.

Wilt u een aankoop doen of heeft u aanvullende vragen?
Schrijf of bel!