Overheidsinstanties, instituten en organisaties kiezen voor hun promotie meestal onze Premium vouw- of plooitenten in de maten 3x3m, 3x4,5m of 3x6m. Allen Mitko beschikt over statische tests die bevestigen dat onze reclametenten voldoen aan de norm PN-EN 13782:2015-2007 en de windstoten aankunnen tot 100 km/h. Versterkte aluminium constructie (profiel 40x40mm) en dubbel geïmpregneerde tentenstof van het dak en de zijwanden waarborgen veilig gebruik zelfs bij ongunstige weersomstandigheden. De vouwtenten worden naar wens bedrukt.
Bij de organisatie van grote evenementen kiezen onze klanten vaak voor de Jehlan stertenten (met een diameter van 10 of 12m) met 1 of 2 masten. Onder deze tent kunnen tegelijk zelfs tientallen mensen schuilen.
Ons aanbod wordt door reclameparasols en roll-up banners aangevuld. Onder extra’s wekken halve zijwanden en toonbanken, Comfort transporttassen, stoelen en tafels de meeste belangstelling.

Aanbevolen producten

Mitkotent Premium

Mitkotent Premium

Onze Mitkotent Premium vouw- of plooitenten zijn een goede keuze voor de meest veeleisende klanten. Ze worden gekenmerkt door hun enorme mechanische sterkte en een breed gamma aan maten. Alle verbindingselementen zijn vervaardigd uit aluminium. De versterkte voetprofielen van de Mitkotent Premium hebben afmetingen 40x40 mm. Hierdoor is dit type promotietent meer bestendig tegen ongunstige weersomstandigheden.
Jehlan - instytucje i administracja

Jehlan startenten

De Jehlan stertenten, startenten of starshade tenten zijn promotietenten voor veeleisende klanten. Tot de grootste voordelen van deze vouwtenten behoren een unieke vorm en een grote reclameoppervlakte. Het tentdoek van de Jehlan starshade tenten is vervaardigd uit waterdicht, scheurbestendig en slijtvast plyester. De zijwanden van de vouwtent worden dmv ritssluitingen gekoppeld aan het dakzeil. De Jehlan stertenten worden dmv de sublimatietechniek full colour bedrukt waardoor elk grafisch ontwerp op de tentstof kan worden geprint.
Parasols

Parasols

Een reclameparasol verbindt twee functies: de promotie en de praktische functie. Het is een heel populair en effectief reclamemiddel dat dankzij de aluminium constructie heel duurzaam is en daarbij ook makkelijk te vervoeren en op te zetten.

Roll-up banners

Door hun kleine afmetingen voor vervoer, een licht gewicht en een heel eenvoudige montage, zijn onze roll-up banners het meest gekozen reclamemiddel. De presentatie- of reclamebanner wordt vanuit de aluminium casette uitgerold en het bovenste dwarsprofiel ervan wordt op de inklapbare aluminium stang bevestigd. Na de presentatie of expositie wordt de presentatie- of reclamebanner terug in de cassette opgerold dankzij een veer waardoor de reclamebanner tijdens het vervoer wordt beschermd.
Beurswand

Beurswand

De beurswand is een geweldige reclametool. Het is een systeem dat wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, gebruiksgemak en mobiliteit.

Aanbevolen accessoires

COMFORT transporttas
Vervaardigd uit versterkte stof. Met een ritssluitig. Biedt het dakzeil en de constructie een uitstekende bescherming tijdens het vervoer. Beschikt over grote zakken voor zijwanden.
Gietijzeren gewichten
Gietijzeren gewichten hebben een gewicht van 16kg en ze worden op de voetplaten geplaatst. Voor meer stabilisatie kunnen gewichten op elkaar worden gestapeld.
Zand- en watergewichten
Elk zand- of watergewicht met een gewicht van 16kg. Verticaal te bevestigen aan de hoekpalen.
Transportwielen
Wielen vergemakkelijken het transport van de vouwtent. Ze zijn bevestigd aan het frame met pennen en magneten.
Draadloze LED-verlichting
Draadloze en waterdichte (IP68) verlichting die bevestigd wordt dmv klittenband. De maximale werktijd van de batterij bedraagt 77u. Heeft lichtsterkteregeling met 3 standen en een extra functies “flash” en “powerbank” (accucapaciteit 10400mAh). De volledige oplaadtijd bedraagt 8u.
Toonbanken
Vervaardigd uit hout. Worden bevestigd aan het profiel van de halve zijwand. De stabiliteit wordt gewaarborgd door verstelbare aluminium voeten. Belastbaar tot 30kg! Worden verpakt in een sterke transporttas.
Stoelen en tafels
Vervaardigd uit gepoedercoat roestvast staal en polyethyleen.
Transportwielen
Wielen vergemakkelijken het transport van de vouwtent. Ze zijn bevestigd aan het frame met pennen en magneten.
Veiligheidsset
Beschermt de reclametent tegen windstoten van tot 100 km/h. Inbegrepen in de set: ankers van 45 cm, spanlijnen en een hamer met een gewicht van 4kg.

Reviews

In de komende tijd zullen wij bij Mitko een offerte aanvragen omdat wij enkele tenten erbij willen nemen. Ze zijn super! Makkelijk opzetbaar. Ze hebben zich bewezen tijdens ons evenement.

- Jolanta Kluba, Stadsbestuur van Jastrzębie-Zdrój
De promotietent die Mitko voor de stad en gemeente Górzno heeft gemaakt ziet er heel goed uit. Mitko heeft haar werk op een heel hoog niveau uitgevoerd. Wij zijn de eerste gemeente in onze regio die bij het Regionale Fonds voor Milieubescherming en Waterbeheer een verzoek heeft ingediend en vervolgens een subsidie heeft verkregen voor de aanschaf van een promotietent en reclameparasols.

- Monika Tryniszewska-Skarżyńska, Stad en gemeente Górzno