Mitko vouwtenten, stertenten, koepeltenten en pagodetenten worden heel vaak tijdens sport evenementen ingezet. Ze zijn heel populair tijdens extreme autoraces en fietsevenementen en –wedstrijden. Sportteams kiezen vaak voor de mobiele Octa Pro of Premium vouwtenten. De organisaties van evenementen geven de voorkeur aan de grote Jehlan starshade stertenten. Ze kiezen ook reclamerekken om diverse area’s van elkaar te scheiden. Reclamevlaggen of beachflags en zitzakken zijn een nodige toevoeging.
Voor de auto en motorsport bevelen wij de Octa Pro vouwtenten aan met achthoekige profielen met een diameter van 50mm die het best bestendig zijn tegen moeilijke weersomstandigheden. Als werkplek voor één auto adviseren wij de maat 4x4m of 4x6m. Twee auto’s passen onder een vouwtent in de maat 4x8m. Onze versterkte Premium vouwtenten in de maten 3x3m en 3x4,5m worden gebruikt voor onderhouds-, tijdregistratie- of rustpunten voor deelnemers. Dankzij de digitale bedrukking kunnen wij op de vouwtent een reclameboodschap naar keuze zetten, zoals de naam van het team, logo’s van de sponsors etc.
Dankzij een grote bedekte oppervlakte een een groot aantal ingangen zijn de Jehlan startenten perfect als wedstrijdcentrum of incheckpunt voor de race. Ze kunnen ook worden gebruikt als een spoedhulpvoorziening of een medische voorpost. Rekening houdend met de ervaringen van onze klanten adviseren wij de maten 10 en 12m met 1 of 2 masten.

Aanbevolen producten

Octa Go

Octa Go

Namioty Octa Go to mocne konstrukcje o oktagonalnym przekroju nóg. Cały stelaż, wraz z łącznikami, wykonany został z aluminium, dzięki czemu namioty są lekkie i nie korodują. W serii Octa Go znajduje się najmniejszy model namiotu ekspresowego o wymiarach 1,5 x 1,5 m.
Octa Optima

Octa Optima

Wśród namiotów Octa Optima znajduje się największy model namiotu ekspresowego o wymiarach 6x6 m. W tej serii dostępne są również konstrukcje, których wysokość wejścia można podnieść do 230 cm. Podobnie jak inne serie z rodziny Octa, namioty Octa Optima posiadają oktagonalny przekrój nóg.
Octa Pro

Octa Pro

De Octa Pro uitvoering is een serie van professionele partytenten die het meest bestendig zijn tegen ongunstige weersomstandigheden. Alle verbindingselementen zijn vervaardigd uit aluminium. Dankzij de sterke achthoekige aluminium voetprofielen met een dwarsdoorsnede van 43mm bieden zelfs de grote maten van de Octa Pro een uitstekende bescherming tegen regen en wind.
Jehlan startenten

Jehlan startenten

De Jehlan stertenten, startenten of starshade tenten zijn promotietenten voor veeleisende klanten. Tot de grootste voordelen van deze vouwtenten behoren een unieke vorm en een grote reclameoppervlakte. Het tentdoek van de Jehlan starshade tenten is vervaardigd uit waterdicht, scheurbestendig en slijtvast plyester. De zijwanden van de vouwtent worden dmv ritssluitingen gekoppeld aan het dakzeil. De Jehlan stertenten worden dmv de sublimatietechniek full colour bedrukt waardoor elk grafisch ontwerp op de tentstof kan worden geprint.
Reclame vlaggen

Reclame vlaggen

Reclame- of promotievlaggen, ook beachflags genoemd, zijn een uitstekende toevoeging aan elke promotiestand. Dankzij een grote reclameoppervlakte maar kleine afmetingen voor vervoer zijn reclamevlaggen of beachflags een perfect promotiemiddel dat gebruikt kan worden in combinatie met onze vouwtenten of professionele partytenten.
Zitzakken

Zitzakken

Reclame zitzakken en kubussen zijn comfortabele en handige producten. Versterkte stoffen en de mogelijkheid om de volledige oppervlakte van het product naar wens te bedrukken maken onze zitzakken en kubussen de perfecte reclamedragers. Ze kunnen overal worden ingezet: in de wachtkamers, verkoopruimtes, op beurzen maar ook tijdens outdoor evenementen.
Zipperwalls

Zipperwalls

De beurswand is een geweldige reclametool. Het is een systeem dat wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, gebruiksgemak en mobiliteit.

Aanbevolen accessoires

Stand voor dispenser
Monteer de standaard op de poot van de tent en plaats er eventueel handdesinfecterend middel op.
Automatische dispenser
Automatische dispenser gemonteerd op de poot van de tent stelt u in staat handen contactloos te desinfecteren.
Gryto-basis
Ronde zandgevulde parasolvoet. Doorsnee: 60cm. De basis past op de Toledo paraplu.
Svarto-basis
Met zand gevulde parasolvoet. Afmetingen: 99 x 99 cm. De basis past op parasols van Grenada en Valencia.
Accessoire organisator
Organizer gemonteerd op het frame van de tent. Functionele compartimenten. Zakken afgewerkt met klittenband. Opgevouwen neemt de organizer weinig ruimte in beslag.
Draadloze LED-verlichting
Draadloze en waterdichte (IP68) verlichting die bevestigd wordt dmv klittenband. De maximale werktijd van de batterij bedraagt 77u. Heeft lichtsterkteregeling met 3 standen en een extra functies “flash” en “powerbank” (accucapaciteit 10400mAh). De volledige oplaadtijd bedraagt 8u.
Watergewichten
lk zand met een gewicht van 16kg. Verticaal te bevestigen aan de hoekpalen.
LED-verlichting
Te bevestigen direct aan de constructie. Verkrijgbaar met 1, 2 of 4 halogenen. Wit licht. Voedingssnoer van 5m.
Verbindingsgoten
Worden bevestigd tussen de reclametenten. Zorgt voor de waterafvoer in de gekozen richting. Voorkomt dat de grond onder de promotietent nat wordt.
Adapters ter bevestiging van reclamevlaggen
Set beugels om beachflags of andere reclamevlaggen direct aan de tentpoot te bevestigen.
Automatische dispenser
Automatische dispenser gemonteerd op de poot van de tent stelt u in staat handen contactloos te desinfecteren.
Gryto-basis
Ronde zandgevulde parasolvoet. Doorsnee: 60cm. De basis past op de Toledo paraplu.
Svarto-basis
Met zand gevulde parasolvoet. Afmetingen: 99 x 99 cm. De basis past op parasols van Grenada en Valencia.
Accessoire organisator
Organizer gemonteerd op het frame van de tent. Functionele compartimenten. Zakken afgewerkt met klittenband. Opgevouwen neemt de organizer weinig ruimte in beslag.

Reviews

Ik kan me geen werk voorstellen zonder Mitko uitrusting. Je zet alles super snel op wat voor ons van belang is. Bovendien is het promotiemateriaal van Mitko zeer duurzaam en sterk, wij hebben het in alle mogelijke weersomstandigheden gebruikt. Mooi met logo’s van onze Partners bedrukt wat voor ons zeer belangrijk is want wij kunnen aan al die wedstrijden deelnemen dankzij hun geld.

- Rafał Płuciennik, teamleider van het RMF 4RACING Team
Als wedstrijdorganisator beveel ik zowel de producten van Mitko als de samenwerking van deze onderneming hartelijk aan. Dankzij een professionele klantenservice en de hoge kwaliteit van de producten denk ik er niet eens aan om een ander merk voor reclamedragers uit te proberen. Bovendien kan men met de producten van Mitko een tenten- of wedstrijddorpje, een schuilplaats voor deelnemers of teams bouwen.

- Wiktor Zemanek, Manager Beskidia Downhill
De Mitko promotietenten gebruiken wij tijdens alle door ons georganiseerde evenementen. Elke werknemer van ons kan snel de Mitko vouwtenten opzetten en wat nog belangrijker is, hebben de makers van deze tenten aan praktische dingen gedacht zoals bevestiging van de verlichting of de veer die het dakzeil mooi spant. De door ons gebruikte vouwtenten werden meerdere keren in extreme omstandigheden toegepast en ze hebben (letterlijk) alles doorstaan!

- Szymon Syrzistie, Manager Joy Ride
Ik wil U als bedrijf hartelijk bedanken voor de getoonde flexibiliteit. Ik kan U verzekeren dat Uw bedrijf verder zal aanbevelen als een betrouwbare zakenpartner. Mochten wij nieuwe reclamematerialen nodig hebben, zullen wij weer voor Uw bedrijf kiezen.

- Anna Buczyńska, Marketing Manager, Zipp Skutery Sp. z o.o.