20-06-2023

Voltooi een bedrijfsstand voor zomerse buitenevenementen

Voltooi een bedrijfsstand voor zomerse buitenevenementen

Tent + vlaggen vormen de basisbasis van de evenementenstand. De tent scheidt en bedekt de ruimte en de vlaggen geven van een afstand aan waar de tribune zich bevindt. Het enige wat u hoeft te doen is de nodige accessoires toe te voegen en ... een bedrijfsstand die klaar is voor zomerse buitenevenementen!

MITKO-tenten - een nieuwe dimensie van veiligheid
Bij het maken van producten laten we ons altijd leiden door het idee dat ze niet alleen duurzaam en effectief moeten zijn, maar ook veilig voor gebruikers. Onze tenten voldoen aan de eisen van de norm EN-PN 13782:2015, wat betekent dat ze bestand zijn tegen windstoten tot 100 km/u. Daarnaast bevat het aanbod accessoires die het gebruik van tenten veiliger maken, zoals: transporttassen en gewichten.

We stoppen daar echter niet en leggen de lat op het gebied van veiligheid nog eens hoger - onze vouwtenten zijn ook verkrijgbaar in een brandvertragende uitvoering. Daken en wanden van polyester met PVC-coating voldoen aan de normen DIN 4102-B1 en EN 13501-1:2018, die hun brandwerendheid en veiligheid bevestigen.

Dubbelzijdig bedrukte vlaggen
De prints die aan beide zijden van de vlag zijn geplaatst zijn perfect zichtbaar, ongeacht van welke kant de evenementgasten de stand zien. Het loont de moeite om voor een duidelijke reclameboodschap te zorgen, want dat is een garantie dat de boodschap bij de ontvangers aankomt. Ons aanbod omvat maar liefst 2 modellen vlaggen met dubbelzijdige bedrukking: Rider M vlaggen en Flyer M vlaggen.

NIEUW in ons aanbod - reclamepiramides
Een tent + vlaggen is de basis van de stand, maar we zorgen ervoor dat onze klanten zich onderscheiden van de concurrentie. Dit is de reden waarom we constant nieuwe producten creëren.

Dit seizoen zijn reclamepiramides toegevoegd aan ons assortiment accessoires, een licht, mobiel en zeer effectief reclamegadget!

Hulp nodig bij het voltooien van uw bestelling?
Neem contact met ons op!