06-07-2023

Zorg voor het milieu en ... bespaar!

Zorg voor het milieu en ... bespaar!

We zullen deframe’s  van onze tenten niet volledig biologisch afbreekbaar maken, maar dankzij de materialen en technologieën die bij de productie ervan worden gebruikt, verminderen we de hoeveelheid afval. Maak kennis met onze nieuwe MITKO NATURE-collectie.

We leggen de nadruk op een hoge productiekwaliteit en we bieden onze klanten toegang tot reserveonderdelen en levenslange service van tenten. We repareren, niet weggooien, waardoor onze frame’s jarenlang worden gebruikt.

De ommanteling van de tenten uit de MITKO NATURE collectie is gemaakt van gerecyclede stof gemaakt van PET-flessen en de tenten zijn ecologisch verpakt. Door een tent uit deze collectie te kiezen, ondersteunt u de bescherming van het milieu.

Tent uit de MITKO NATURE serie 10% goedkoper!

Tot eind augustus kun je profiteren van de actie, waarbij je een tent uit de MITKO Nature serie tot wel 10% goedkoper kunt kopen. De korting geldt voor Octa pop-up tenten (Go, Optima, Pro en Pro LED), met reclameopdrukken gemaakt met behulp van de sublimatietechniek. Als uw structuur operationeel is, vervangt u alleen de mantel. Ook tentwanden uit de serie MITKO Nature vallen onder 10% korting.

Hulp nodig bij het kiezen van een tent?
Neem contact met ons op!

De actie loopt tot eind augustus of zolang de voorraad strekt. Details van de actie zijn te vinden in het Reglement.