11-04-2022

We beginnen het OCTA-seizoen!

We beginnen het OCTA-seizoen!

De kracht van achthoekige constructie

Momenteel hebben alle series MITKO vouwtenten een achthoekige staanders, waardoor de Octa-serie tenten extreem stabiel zijn en zelfs in de wind kunnen worden opgezet met een snelheid van meer dan 50 km/u. Ook de bekleding is gestandaardiseerd dankzij de eenmaking van de dakstiksels, compatibel met elke versie van het Octa frame.

De introductie van deze innovaties sluit het ontzorgen van onze bestaande klanten niet uit! We garanderen nog steeds de beschikbaarheid van reserveonderdelen voor oudere frame’s.

 

Comfortabele uitrusting voor tenten

Het aanbod van MITKO omvat accessoires zoals: een luifel om te beschermen tegen regen, een tas op wielen, die het transport van de tent veel gemakkelijker maakt, en zelfs een folderdispenser die aan het frame is bevestigd - al deze producten maken het gebruik van de tent nog gemakkelijker tijdens evenementen.

 

Wil je je tent laten opvallen? Bestel de vlaggen!

Wil je dat je tent tijdens het evenement van een afstand zichtbaar is, plaats dan reclamevlaggen op destaanders. Ons aanbod omvat maar liefst 3 modellen (Rider-, Hussar- en Flyer-vlaggen), in 4 maatversies, en bij twee modellen (Rider-, Hussar-vlaggen) zijn er 4 soorten hoekafwerking beschikbaar.

 

Hulp nodig bij het kiezen van tenten of vlaggen?
Write or call!