26-10-2022

We geven kleur aan de herfstsfeer. Profiteer van de korting op prints!

We geven kleur aan de herfstsfeer. Profiteer van de korting op prints!

De herfst is een tijd waarin bedrijven deelnemen aan de nieuwste najaar-evenementen, en het andere deel maakt zich al op voor de evenementen 2023. In welke groep uw bedrijf ook zit, een korting komt altijd van pas! Als u van plan bent een bedrukte promotie tent kopen, doe het dan nu en profiteer van de aanbieding van 20% korting op print* of bedrukking op volant (strook onder schuine deel dak) voor 1 euro.

HERFSTKLEUREN HERFST PROMOTIE

Om kleur toe te voegen aan de herfstsfeer, hebben we een speciale aanbieding voor onze klanten opgesteld. Kies een bedrukte vouwtent en je betaalt 20% minder voor prints op de tent, of prints op volant voor1 euro! De actie loopt van 1 november tot 30 november 2022.

Hoe kunt u profiteren van de HERFSTKLEUREN aanbieding?

U bent slechts 3 stappen verwijderd van het kopen van een promotietent met een print die maar liefst 20% goedkoper is of met prints op de volant van de tent 1 euro!

  1. Kies een tent: Pop-up, Jehlan of Dome.
  2. Bepaal wat u op de wanden of volant van de tent wilt afdrukken. Vergeet niet dat onze grafische afdeling een project voor u kan maken.
  3. Bestel het geselecteerde tentmodel van 1 november t/m 30 november 2022 en profiteer van de actieaanbieding.

Hulp nodig bij het kiezen van een tent?
Neem contact met ons op!

* Het aanbod van 20% korting op de winkelprijzen voor prints geldt voor reclameprints gemaakt met de sublimatie- en solventprinttechniek op tenten: Octa (Go, Optima, Pro en Pro LED), Jehlan Static (Mini en Base) en Dome.

** Het aanbod van bedrukking op de volant van de tent voor 1 EUR net is van toepassing op de sublimatieprint gemaakt op de volant rondom van de Octa express-tent (Go, Optima, Pro en Pro LED).

 Gedetailleerde voorwaarden van de actie "HERFSTKLEUREN" vindt u in het Reglement.