Express tent 6x6

Namiot ekspresowy MITKO 6 x 6
Voor montage zijn 4 personen voldoende

Voor montage zijn 4 personen voldoende

Constructie kan in 60 seconden demontabelen

Constructie kan in 60 seconden demontabelen

Creëert dak boven oppervlakte 36 m²

Creëert dak boven oppervlakte 36 m²

Het is geschikt voor 108 personen

Het is geschikt voor 108 personen

6 x 6 pop-uptenten zijn de grootste beschikbare pop-up-evenementententen. Deze maatversie is verkrijgbaar in de OCta Optima reclametentenserie. Bij de OCta Optima serie is het pootprofiel 40 x 40 mm. De wanden zijn met elkaar verbonden door middel van sloten en de wanden worden aan de constructie bevestigd met behulp van klittenbanden met extra plastic doorvoertules, die de montage van de tent vergemakkelijken. Pop-up tenten in de maat 6 x 6 zijn gemaakt als antwoord op de behoeften van klanten die zoveel mogelijk ruimte moeten innemen. De grote bruikbare afmetingen van de tent gaan hand in hand met kleine transportafmetingen.

Alle MITKO-tenten hebben een aluminium structuur en een ingebouwd, gepatenteerd Easy-Hold-systeem, waardoor de installatie van extra accessoires rechtstreeks op de tentstructuur mogelijk is.

ZIE UW EKSPRESS TENT

Vraagt u zich misschien af hoe een vouwtent met het logo van uw bedrijf eruit zou kunnen zien? Bestel een gratis en vrijblijvend tent ontwerp.

AFMETINGEN VAN TENTEN 6x6 VERKRIJGBAAR IN SERIES:

model Octa Optima
voetprofiel
⌀ 48 mm
montagesysteem accessoires Easy-Hold systeem – bevestiging direct aan constructie
verbinding zijwanden klittenband / ritsen
bevestiging zijwanden aan constructie klittenbandbinders / riemen met plastic ringen
garantie 4 jaar

Stoffen en prints

Voor de productie gebruiken we weefsels die bestand zijn tegen scheuren en mechanische beschadigingen. We gebruiken stoffen die bestand zijn tegen scheuren en mechanische schade voor de productie. We gebruiken ook brandwerende en UV-bestendige stoffen.

U kunt de stofl van MITKO-tenten bestellen in een kleur gekozen uit de volgende 20 stofkleuren. Een breder scala aan mogelijkheden geeft u een keuze uit bekledingen met digitale bedrukking. Hiermee kunt u uw tent personaliseren - we maken de hoes in de kleur van uw keuze en plaatsen er unieke afbeeldingen op (bijv. Uw logo).
black
white
dark gray
gray
ecru
beige
brown
yellow
orange
fluor. orange
red
dark red
violet
light blue
blue
storm blue
light green
green
dark green
camouflage
sublimation
Lees hier meer over afdrukmethoden - download de printhandleiding