Express tent 4x6

Namiot ekspresowy MITKO 4 x 6
Voor montage zijn 2 personen voldoende

Voor montage zijn 2 personen voldoende

Constructie kan in 60 seconden demontabelen

Constructie kan in 60 seconden demontabelen

 Creëert dak boven oppervlakte 24 m²

Creëert dak boven oppervlakte 24 m²

Het is geschikt voor 72 personen

Het is geschikt voor 72 personen

Express tent 4x6 is een van de grootste maten van evenementententen, die in reclametenten serie Octa Pro, gekenmerkt door een achthoekig profiel van de stok met een doorsnede van 50 mm is verkrijgbaar. Express tenten 4x6 zijn ideaal als markt-, tentoonstelling- en feesttenten tijdens grootte evenementen.

Alle MITKO-tenten hebben een aluminium constructie en een ingebouwd Easy-Hold-systeem, waarmee accessoires rechtstreeks op de constructie kunnen worden gemonteerd. In de Octa Pro-serie zijn de wanden met elkaar verbonden door middel van ritsen, terwijl de montage van de wanden aan de constructie wordt met behulp van klittenband met extra oogjes, wat dit proces aanzienlijk vergemakkelijkt. Het is gemakkelijk en veilig, om de constructie van express tent met afmeting van 3,5 x 3,5 omhoog en omlaag te brengen, met behulp van een stalen trekker aan de buitenkant van de stokken. De veer buiten de mast is verantwoordelijk voor het perfecte dak vastmaken en een onberispelijke esthetiek van de graphics op de tenten Octa Pro.

ZIE UW EKSPRESS TENT

Vraagt u zich misschien af hoe een vouwtent met het logo van uw bedrijf eruit zou kunnen zien? Bestel een gratis en vrijblijvend tent ontwerp.

AFMETINGEN VAN TENTEN 4x6 VERKRIJGBAAR IN SERIES:

model Octa Pro
voetprofiel
⌀ 54 mm
montagesysteem accessoires Easy-Hold systeem – bevestiging direct aan constructie
verbinding zijwanden klittenband / ritsen
bevestiging zijwanden aan constructie klittenbandbinders / riemen met plastic ringen
garantie 5 jaar

Stoffen en prints

Voor de productie gebruiken we weefsels die bestand zijn tegen scheuren en mechanische beschadigingen. We gebruiken stoffen die bestand zijn tegen scheuren en mechanische schade voor de productie. We gebruiken ook brandwerende en UV-bestendige stoffen.

U kunt de stofl van MITKO-tenten bestellen in een kleur gekozen uit de volgende 20 stofkleuren. Een breder scala aan mogelijkheden geeft u een keuze uit bekledingen met digitale bedrukking. Hiermee kunt u uw tent personaliseren - we maken de hoes in de kleur van uw keuze en plaatsen er unieke afbeeldingen op (bijv. Uw logo).
black
white
dark gray
gray
ecru
beige
brown
yellow
orange
fluor. orange
red
dark red
violet
light blue
blue
storm blue
light green
green
dark green
camouflage
sublimation
Lees hier meer over afdrukmethoden - download de printhandleiding