Event Accessoires

alt-064229300150827544679fimuylmw.jpg

Event accessoires

Een onconventionele manier om op een event te adverteren is het gebruik van extra reclamedragers die ? naast de tent ? uw commerciële boodschap aanvullen. Hierin onderscheiden wij outdoor accessoires, zoals:

- reclamevlaggen (beachflags)
- berukte reclameparasols
- roll-up banners
- reclamehekken met bedrukte banners

en de indoor accessoires, zoals:
- zitzakken en zitstoelen
- kubussen

Outdoor EVENT accessoires

Door reclame op vlaggen (beachflags) of reclamehekken te plaatsen, vergroot u de promotieoppervlakte. Beachflags kunnen direct aan de constructie van de tent worden bevestigd en u heeft geen extra houders meer nodig. Dankzij de diversiteit aan vormen en maten kan de vlag makkelijk worden aangepast aan de grafiek, die u wilt gebruiken. Daarbij zijn de vlaggen zeer compact om te vervoeren en om op te slaan.

Mocht u de overkappingsoppervlakte willen vergroten, kunt u er ook voor kiezen om naast uw tent enkele parasols te plaatsen. Ook zij kunnen naast bescherming tegen zon en regen de rol van een extra reclamedrager vervullen.

Lees meer over parasols
Lees meer over beachflags
Lees meer over reclamehekken

INDOOR EVENT ACCESSOIRES

Tot deze accessoires behoren allerlei soorten zitzakken en zitstoelen die naar wens bedrukt kunnen worden. De meest populaire zijn de ?sako? zitzakken. Zij lijken op een halve ei, tenminste tot iemand erop gaat zitten de de zitzak iets inzakt. De zitzakken zijn zeer comfortabel en passen zich aan de lichaamshouding aan. Dit alles dankzij de zachte en veilige vulling van granulaat. Dezelfde omschrijving geldt overigens voor de XL zitzakken ? enorme kussens ? waarop men zelfs kan gaan liggen.

U kunt gemakkelijk gaan zitten of even uitrusten op de reclame kubussen. Zijn de kubussen gevuld met schuim, dan zijn ze zacht. Bestaat de vulling uit een blok piepschuim, dan zijn ze stijf en licht. Afhankelijk van de soort reclameuiting, kunt u de kubussen in gewenste maat bestellen. In onze standaard offerte zijn kubussen van 40 x 40 x 40 cm en 50 x 50 x 50 cm verkrijgbaar. Ook willen wij uw aandacht vragen voor de opvouwbare Origami kubussen, die naast reclamedrager ook de functie van mobiele opbergkastjes kunnen vervullen. Onder het deksel kunnen allerlei kleinere accessoires bewaard worden.

Lees meer over zitzakken

Soorten materialen

De meeste materialen zijn slijtvast en vochtafstotend. Sommige zijn waterdicht en kleine vervuilingen zijn gemakkelijk te reiningen. De fabrikant houdt er te allen tijde rekening mee, dat het geen wegwerpproducten zijn en bedoeld zijn om lang mee te gaan.


Vond u dit artikel nuttig?

Klik op de ster om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score: 0/5. Beoordeling: 0