Tent als middelpunt van uw winterevenement!

alt-00912790015117723204dpsgkpqwz.jpg

Ons idee van een geslaagd event is het beschikken over perfecte infrastructuur, zoals een vouwtent of een Jehlan stertent. Het wordt een perfecte aandachtstrekker, een middel om aan te geven dat er iets gebeurt. Breng de deelnemers op de hoogte, wie het event organiseert. Het dak en/of de wanden van de tent zijn bij uitstek geschikt voor het plaatsen van uw logo. Dankzij de mogelijkheid van het bedrukken van de gehele oppervlakte van uw vouwtent kunnen de klanten meer te weten komen over uw brand, producten of diensten.

De aard van het evenement kan worden benadrukt door het plaatsen van reclamevlaggen (ook beachflags genoemd), bijvoorbeeld zoals weergegeven op de foto hieronder. De XL-reclamevlaggen vallen het meest op en over alle soorten en maten vlaggen leest u meer HIER. Hetzelfde doel kan ook worden bereikt door middel van het plaatsen van mobiele en gebruiksvriendelijke roll-up banners.

EVENT ACCESSOIRES

Soms is de tent de plaats waar alles begint ? het is het middelpunt van het event en alles draait eromheen en soms gebeurt het allemaal in de tent, zoals op de volgende foto. Soms is een vouwtent voldoende, maar soms, afhankelijk van de aard van het event, moet de tent voorzien worden van zitplaatsen. In dat geval kunt u de MITKO zitzakken of kubussen gebruiken. Het meest populair zijn de zitzakken in maten S, M en L, toch bestaat ons aanbod uit 15 soorten zitzakken vervaardigd uit diverse soorten materialen en met diverse soorten vulling ? voor elk wat wils.

Zorg er tevens voor dat uw medewerkers en klanten het warm hebben. Speciale infraroodverwarmers werken wonderen en zorgen ervoor dat iedereen mooie herinneringen aan uw evenement blijft bewaren en u kunt er zeker van zijn dat uw merk en uw bedrijf positief wordt geassocieerd, als een die op allerlei niveaus voor de klant zorgt en naast het organiseren van leuke spelletjes tijdens het winterevenement tevens voor het warmtecomfort van de gasten zorgt.

De accessoires die ons bovendien essentieel lijken bij het organiseren van evenementen op lange winteravonden hebben met verlichting te maken ? onze keuze viel op draadloze LED-verlichting. Het gebruiksgemak is vanzelfsprekend ? het feit dat men geen stroomkabels hoeft aan te sluiten wordt door iedereen op prijs gesteld. 4 lichtmodi en de functionaliteit van de POWERBANK zijn in feite redenen genoeg om juist dit product te kiezen.

De laatste keuze die u moet maken is de ruimte rondom de tent ? u kunt deze open laten of er reclamehekken omheen plaatsen om diverse zones te creëren. En dat zijn onze adviezen voor een geslaagd winterevenement.

Wij hopen dat wij u hebben kunnen helpen bij het plannen en het organiseren van een winters droomevenement. Hiernaast willen wij u uitnodigen om andere producten en accessoires van MITKO te ontdekken. Onze slogan is niet voor niets MITKO FOR EVENTS.


Vond u dit artikel nuttig?

Klik op de ster om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score: 5/5. Beoordeling: 1