Express tenten 1,5x1,5

Namiot ekspresowy MITKO 1,5 x 1,5
Voor montage zijn 2 personen voldoende

Voor montage zijn 2 personen voldoende

Constructie kan in 60 seconden demontabelen

Constructie kan in 60 seconden demontabelen

 Creëert dak boven oppervlakte 2,25 m²

Creëert dak boven oppervlakte 2,25 m²

Het is geschikt voor 7 personen

Het is geschikt voor 7 personen

Express tenten 1,5x1,5 zijn de kleinste maat van evenementententen. Deze maat versie is verkrijgbaar in de Octa Go serie van reclametenten. Express tenten in de grootte 1,5x1,5 zijn gemaakt als reactie op de behoeften van klanten uit de uitvaartbranche - dit product wordt door uitvaartondernemingen als een tent over een urn gebruikt. In andere sectoren wordt de tent in maat van 1,5x1,5 ook gebruikt, waar het nodig is om zo weinig mogelijk ruimte te overkappen.

Alle MITKO-tenten hebben een aluminium constructie en een ingebouwd Easy-Hold-systeem, waarmee accessoires (bijv. verlichting of verwarming) rechtstreeks op de constructie kunnen worden gemonteerd. In tenten van deze serie wordt het verhogen en het verlagen van de constructie door een klik gedaan.

ZIE UW EKSPRESS TENT

Vraagt u zich misschien af hoe een vouwtent met het logo van uw bedrijf eruit zou kunnen zien? Bestel een gratis en vrijblijvend tent ontwerp.

AFMETINGEN VAN TENTEN 1,5x1,5 VERKRIJGBAAR IN SERIES:

model Octa Go
voetprofiel
⌀ 43 mm
montagesysteem accessoires Easy-Hold systeem – bevestiging direct aan constructie
verbinding zijwanden klittenband / ritsen
bevestiging zijwanden aan constructie klittenbandbinders / riemen met plastic ringen
garantie 3 jaar

Stoffen en prints

Voor de productie gebruiken we weefsels die bestand zijn tegen scheuren en mechanische beschadigingen. We gebruiken stoffen die bestand zijn tegen scheuren en mechanische schade voor de productie. We gebruiken ook brandwerende en UV-bestendige stoffen.

U kunt de stofl van MITKO-tenten bestellen in een kleur gekozen uit de volgende 20 stofkleuren. Een breder scala aan mogelijkheden geeft u een keuze uit bekledingen met digitale bedrukking. Hiermee kunt u uw tent personaliseren - we maken de hoes in de kleur van uw keuze en plaatsen er unieke afbeeldingen op (bijv. Uw logo).
black
white
dark gray
gray
ecru
beige
brown
yellow
orange
fluor. orange
red
dark red
violet
light blue
blue
storm blue
light green
green
dark green
camouflage
sublimation
Lees hier meer over afdrukmethoden - download de printhandleiding