Express tent 2 x 4

Voor montage zijn 2 personen voldoende

Voor montage zijn 2 personen voldoende

Constructie kan in 60 seconden demontabelen

Constructie kan in 60 seconden demontabelen

Zadasza powierzchnię 8m²

Creëert dak boven oppervlakte 8 m²

Het is geschikt voor 24 personen

Het is geschikt voor 24 personen

Express tent 2x4 is een van de meest populaire evenementententen. Deze maat versie is verkrijgbaar in de Mitkotent Classic serie van reclametenten. De tent van 2x4 wordt meestal voor commerciële behoeften gekozen.
br>Alle MITKO-tenten hebben een aluminium constructie en een ingebouwd Easy-Hold-systeem, waarmee accessoires (bijv. verlichting of verwarming) rechtstreeks op de constructie kunnen worden gemonteerd. In de serie Mitkotent Classic heeft het profiel van de stok afmeting van 30x30 mm. De wanden zijn met elkaar door middel van klittenband verbonden en de muren aan de constructie zijn met klittenbanden bevestigd. In tenten van deze serie wordt het verhogen en het verlagen van de constructie door een klik gedaan.

ZIE UW EKSPRESS TENT

Vraagt u zich misschien af hoe een vouwtent met het logo van uw bedrijf eruit zou kunnen zien? Bestel een gratis en vrijblijvend tent ontwerp.

AFMETINGEN VAN TENTEN 2x4 VERKRIJGBAAR IN SERIES:

modele Octa Go
voetprofiel
⌀ 43 mm
montagesysteem accessoires Easy-Hold systeem – bevestiging direct aan constructie
verbinding zijwanden klittenband / ritsen
bevestiging zijwanden aan constructie klittenbandbinders / riemen met plastic ringen
garantie 3 jaar

Stoffen en prints

Voor de productie gebruiken we weefsels die bestand zijn tegen scheuren en mechanische beschadigingen. We gebruiken stoffen die bestand zijn tegen scheuren en mechanische schade voor de productie. We gebruiken ook brandwerende en UV-bestendige stoffen.

U kunt de stofl van MITKO-tenten bestellen in een kleur gekozen uit de volgende 20 stofkleuren. Een breder scala aan mogelijkheden geeft u een keuze uit bekledingen met digitale bedrukking. Hiermee kunt u uw tent personaliseren - we maken de hoes in de kleur van uw keuze en plaatsen er unieke afbeeldingen op (bijv. Uw logo).
black
white
dark gray
gray
ecru
beige
brown
yellow
orange
fluor. orange
red
dark red
violet
light blue
blue
storm blue
light green
green
dark green
camouflage
sublimation
Lees hier meer over afdrukmethoden - download de printhandleiding